Έπιασαν στα πράσα άτομο που μετέδιδε live σε (παράνομες;) στοιχηματικές τον αγώνα της Νίκης Αλεξανδρούπολης

Αίσθηση προκάλεσε σε όσους το αντιλήφθηκαν το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά το απόγευμα της Πέμπτης ένας αγώνας της Νίκης Αλεξανδρούπολης προσφέρθηκε για στοιχηματισμό και μάλιστα για live στοιχηματισμό από ορισμένες εταιρείες, αν και μιλάμε για Α2 Κατηγορία Γυναικών, δηλαδή για άκρως ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Νίκη Αλεξανδρούπολης και την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία μάλιστα υπήρξε διαφήμιση για το βόλεϊ και κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε η αγωνιστική που ξεκίνησε το Σάββατο και πιθανότατα λόγω του γεγονότος ότι διεξήχθη Πέμπτη, σε ημέρα δηλαδή που δεν υπήρχε μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα, επιλέχθηκε να προσφερθεί για live στοιχηματισμό σε ορισμένες εταιρείες. Κάτι που σημαίνει ότι βρέθηκε άνθρωπός τους στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», προκειμένου να ενημερώνει απευθείας για την εξέλιξη του αγώνα.

Το γεγονός θορύβησε την διοίκηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης, οι άνθρωποι της οποίας αμέσως άρχισαν να αναζητούν τον άνθρωπο που μετέδιδε απευθείας πόντο προς πόντο στις στοιχηματικές εταιρείες όσα συνέβαιναν στην αναμέτρηση. Τελικά ο δράστης βρέθηκε και του ζητήθηκε ευγενικά να σταματήσει την κάλυψη. Όταν εκείνος αντέτεινε ότι με τον τρόπο αυτό θα σταματούσε η ενημέρωση του κόσμου, έλαβε την απάντηση ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να έχουν ενημέρωση με το τέλος κάθε σετ από την επίσημη σελίδα της Νίκης στο facebook, όπως συμβαίνει από την αρχή της σεζόν.

Παρά τις συστάσεις, ο απεσταλμένος των στοιχηματικών εταιρειών στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης συνέχισε την live μετάδοση, μέχρι που παράγοντας της Νίκης τον ξαναπροσέγγισε και αυτή τη φορά του απαίτησε να διακόψει την μετάδοση, δεδομένου ότι δεν είχε άλλωστε και καμία απολύτως άδεια για να κάνει κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΠΕΜ έχει πλήρως απαγορεύσει τέτοιου είδους φαινόμενα αλλά και οι άνθρωποι της Νίκης Αλεξανδρούπολης προς τιμήν τους, αρνήθηκαν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις στοιχηματικές εταιρείες, με κίνδυνο να υπάρξουν φήμες και για τυχόν χειραγώγηση.

«Είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο, έχουμε φιλοσοφία αγνή για τον αθλητισμό, δεν μπορούμε να δεχτούμε κάποιοι να βγάζουν χρήματα από τις προσπάθειες των αθλητριών μας και τον ιδρώτα τους», σχολίαζαν οι άνθρωποι της Νίκης που απαίτησαν την διακοπή της μετάδοσης από τον συνεργάτη των στοιχηματικών εταιρειών, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καταγόμενο από την περιοχή άτομο που κάνει το ίδιο και σε άλλες αναμετρήσεις που διεξάγονται στην περιοχή του ‘Εβρου και της Ροδόπης. Το αποτέλεσμα ήταν η live κάλυψη από τις στοιχηματικές εταιρείες να σταματήσει στα μισά του τρίτου σετ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη, παρουσιάστηκε ξαφνικό ενδιαφέρον από διάφορους φίλους του βόλεϊ από διάφορα πιθανά και απίθανα μέρη, εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίοι ρωτούσαν εναγωνίως για το αποτέλεσμα της Νίκης Αλεξανδρούπολης στην επίσημη σελίδα της στο facebook, με τους παράγοντες της ομάδας να μην προλαβαίνουν να απαντούν ένα προς ένα τα μηνύματα που έλαβαν από όλους αυτούς τους φίλους του αθλήματος που ενδιαφέρθηκαν ξαφνικά και μαζικά για το αποτέλεσμά τους.

Δείτε παρακάτω το σημείο στο τρίτο σετ οποίο σταμάτησε η live μετάδοση του αγώνα της Νίκης Αλεξανδρούπολης με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, την στιγμή που όπως μπορείτε να δείτε υπήρξε ενημέρωση για αγώνες που άρχισαν πολύ αργότερα και ήδη ολοκληρώθηκαν, μεταξύ των οποίων και αναμετρήσεις του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας (!!!):