Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής ο αθλητικογράφος Κώστας Τοτοκώτσης

Την ψήφο των πολιτών με τον συνδυασμό της Ελένης Λαφτσή, που στηρίζεται ουσιαστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διεκδικήσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της Κομοτηνής ο γνωστός αθλητικογράφος Κωνσταντίνος Τοτοκώτσης.

Με πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα και ιδίως τα κλειστά γυμναστήρια, αποτελεί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες μια από τις βασικές φωνές στις μεταδόσεις τοπικών αθλητικών γεγονότων.

Υπήρξε ανταποκριτής αθηναϊκών μέσων στην Κομοτηνή, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μεταπηδήσει από την αθλητική και στην γενική δημοσιογραφία, καλύπτοντας για το R Channel τα γεγονότα της περιοχής αλλά και πραγματοποιώντας παρουσιάσεις δελτίων ειδήσεων.

Ποτέ ωστόσο δεν εγκαταλείπει τα σπορ και σταθερά φροντίζει οι κάμερες του τοπικού καναλιού της Ροδόπης να είναι παρούσες στα γήπεδα για κάποια πλάνα από τις αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ που διεξάγονται στο νομό και δηλώσεις των πρωταγωνιστών τους.

Στην φωτογραφία τον βλέπετε δεξιά και σε ρόλο καμεραμάν, παίρνοντας δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής Ηλία Κρεούζη λίγο μετά την άνοδό της στην Α1 Ανδρών. Κάτω, με μια από τις μικρές απολαύσεις της ζωής σε καποια διαδήλωση στην κεντρική πλατεία Ειρήνης…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες