Επιτυχίες για τα πιτσιρίκια του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης στη Νέα Πέραμο Καβάλας

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου διεξήχθη στη Νέα Πέραμο Καβάλας, στα πανέμορφα και περιποιημένα γήπεδα και εγκαταστάσεις του συλλόγου των Τιτάτων Ν. Περάμου, το 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις κατηγορίας Ε3 Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με συμμετοχή πέντε αθλητών και αθλητριών του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίτισης Κομοτηνής.

Στα κορίτσια Κ14 (κάτω των 14 χρόνων), η 12χρονη Ραφαηλία Γιανναράκη έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης κερδίζοντας αντίπαλες παίκτριες μεγαλύτερης ηλικίας και με καλύτερη βαθμολογία. Το πάθος της Ραφαηλίας και το πείσμα της για βελτίωση, έφεραν τις σημαντικές αυτές νίκες που θα της δώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη στα επόμενα τουρνουά. Είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του Π.Ο.Α.Κ. και οι άνθρωποι του θα τη στηρίξουν όσο μπορούν καλύτερα.

Στις μικρές κατηγορίες Α10 και Κ10 (κάτω των 10 χρόνων), ο Π.Ο.Α.Κ. συμμετείχε με τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ομίλους και οι πρώτοι κάθε ομίλου έπαιξαν στους τελικούς.

Στα Α10 ο αθλητής Βαγγέλης Τζελέπης επιβεβαίωσε απλά την κυριαρχία του στην κατηγορία αυτή των juniors. Κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο, δείχνοντας πως έχει ξεκινήσει την πρωταγωνιστική του πορεία στο άθλημα του τένις και διεκδικεί θέση δίπλα στους πρωτοκλασσάτους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου. Ένα 10χρονο παιδί με κινητικά προσόντα και νοητικά χαρίσματα, πείσμα για τη νίκη και δίψα για βελτίωση.

Στα Κ10 αξιόλογες εμφανίσεις είχαν η Καλλιόπη Γούσιου η Μαριλένα Μαυρομάτη, που έδειξαν πως δεν απέχουν πολύ από τις διακρίσεις και τις επιτυχίες. Κορίτσια με θέληση και υπομονή στις απαιτήσεις της προπόνησης, αποκτούν μεθοδικά και σταθερά τα μυστικά της τέχνης του αθλήματος.

Η λιλιπούτεια Μελίνα Γανίτη ήταν η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά. Η μόλις 8 χρόνων Μελίνα στην πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία κάτω των 10 χρόνων κατέκτησε το τρόπαιο. Κινητικότητα, πάθος, συγκέντρωση, οξυδέρκεια, δυνατός σωματότυπος και πολλή διάθεση στην προπόνηση, είναι τα κυριότερα στοιχεία της επιτυχίας της. Δείχνει από τώρα πως θα πρωταγωνιστήσει στο τένις.

“Η συνεχής και σωστή δουλειά στις ακαδημίες του Π.Ο.Α.Κ. φανερώνει πως υπάρχει συνέχεια. Το πρότυπο των τεράστιων επιτυχιών των δεκαεξάρηδων αθλητών του Ομίλου, λειτουργεί θετικά και ιδανικά στα μάτια των μικρών παιδιών των τμημάτων υποδομής. Να επισημάνουμε πως ακολουθούν πολύ περισσότερα παιδιά με προσόντα και διάθεση.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους ανθρώπους του Π.Ο.Α.Κ.! “
σημεειώνεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. Π.Ο.Α.Κ.