LIVE για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Παίδων: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Έβρου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Έβρου για την πρόκριση στην φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στους αγώνες ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Έβρου για την πρόκριση στην φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.

Ωρα 13:53 Και οι δύο αγώνες ξεκινούν στις 14:30 και είναι νοκ άουτ, δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να αναδειχθεί νικητής έστω και στην διαδικασία των πέναλτι.

Ωρα 13:56 Το ThrakiSportS όπως έκανε και πέρυσι, θα παρακολουθεί την πορεία των ομάδων της Θράκης στα νοκ άουτ.

Ωρα 13:59 Στον όμιλο υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Ξάνθης κατέκτησε την 1η θέση και για αυτό παίζει και εντός έδρας ενώ ο Έβρος την 2η και για αυτό αγωνίζεται εκτός.

Ωρα 14:03 Λιγότερο από μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, σε λίγο θα έχουμε τα πρώτα στοιχεία από τα δυο γήπεδα.

Ωρα 14:09 Κουτρας, Παπαδάκης, Μιχαλιτσλης, Γιαννακίδης, Καλαϊτζίδης, Ντεμπροβα, Γκιόκας, Καλαμαρας, Γκουτζιμίδης, Τουφάκης, Τσελεμπάκης είναι οι 11 με τους οποίους ξεκινά η ΕΠΣ Έβρου στην Δράμα.

Ωρα 14:16  Γούλας, Βαρσάμης, Τσολάρι, Σιεχ, Καδή, Ματζαρίδης, Χαλκίδης, Μπογιατζόπουλος, Πιστικός, Χατζή Μεμίς, Τυριάκης οι πρώτοι έντεκα για την Ξάνθη.

Ωρα 14:22 Πέρα από τα ματς Ξάνθης – Κοζάνης και Δράμας – Έβρου, για τη Βόρεια Ζώνη διεξάγονται ακόμα σήμερα τα ματς ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Αρτας, ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας – ΕΠΣ Ημαθίας, ΕΠΣ Ηπείρου – ΕΠΣ Τρικάλων, ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Σερρών

Ωρα 14:26 Επίσης σε λίγο ξεκινούν οι αναμετρήσεις ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Κορίνθου, ΕΠΣ Αργολίδας – ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Αχαϊας και ΕΠΣ Βοιωτίας –ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ωρα 14:31 Ξεκινούν οι αναμετρήσεις. 

Ωρα 14:35 Δεν έχουμε αναφέρει διαιτητές. Στο ματς της Ξάνθης είναι οι Δημήτρης Γκαϊτατζής, Κώστας Οικονομίδης και Μανώλης Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας.

Ωρα 14:38 Στην αναμέτρηση της Δράμας με τον Έβρο διαιτητής θα είναι ο Κώστας Σαφούρης με βοηθούς τους Χρήστο Χολάνη και Ευαγγελία Βογιατζή της ΕΠΣ Σερρών.

Ωρα 14:43 Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες που θα νικήσουν στα δυο παιχνίδια που καλύπτουμε αλλά και τα υπόλοιπα οκτώ που διεξάγονται σήμερα θα προκριθούν στην φάση των 16.

Ωρα 14:46 Ηδη χωρίς αγώνα έχουν προκριθεί και οι ΕΠΣ Πειραιά, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Ηρακλείου, ΕΠΣ Χανίων, ΕΠΣ Δωδεκανήσων και ΕΠΣ Κυκλάδων

Ωρα 14:52 Ξεπεράσαμε τα μισά του ημιχρόνου, ισόπαλα χωρίς τέρματα και τα δυο παιχνίδια των ομάδων της θράκης.

Ωρα 14:58 Στην Ξάνθη η γηπεδούχος ομάδα έχει στο πρώτο ημίχρονο κόντρα τον αέρα και αυτό δυσχεραίνει τις προσπάθειες των παικτών του Απόστολου Κουτρουλού.

Ωρα 15:02 Μοιρασμένο το παιχνίδι στην Δράμα, χωρίς να έχει απειληθεί ιδιαίτερα η ομάδα της ΕΠΣ Έβρου που ακολουθεί πλάνο αναμονής.

Ωρα 15:07 Τέλος ημιχρόνου στην Ξάνθη, θυμίζουμε άλλωστε ότι είναι 35λεπτα τα ημίχρονα στους παίδες. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης 0-0

Ωρα 15:09 Τέλος ημιχρόνου και στην Δράμα, επίσης δεν έχουν μπει γκολ ούτε σε αυτό το παιχνίδι. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Έβρου 0-0

Ωρα 15:13 Θυμίζουμε ότι αν μείνουν έτσι τα παιχνίδια, θα οδηγηθούμε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι

Ωρα 15:17 Άλλωστε στα πέναλτι κρίθηκαν και τα ματς της περασμένης εβδομάδας για τους Νέους, με ανάμεικτα συναισθήματα για τις ομάδες της Θράκης.

Ωρα 15:21 Η ΕΠΣ ‘Εβρου απέκλεισε στα πέναλτι την ΕΠΣ Ηπείρου μετά από δραματικό παιχνίδι ενώ η ΕΠΣ Ξάνθης αποκλείστηκε επίσης στα πέναλτι από τις Σέρρες.

Ωρα 15:25 Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στις δυο αναμετρήσεις

Ωρα 15:29 Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Ξάνθης είναι η κάτοχος του τροπαίου μετά την εκπληκτική περσινή πορεία της, αλλά με ολοκληρωτικά αλλαγμένη σύνθεση

Ωρα 15:33 Πιο δυνατά πάντως έχει μπει η ΕΠΣ Ξάνθης στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το σκορ δεν έχει ανοίξει

Ωρα 15:38 Συμπληρώνεται ένα τέταρτο και στην Δράμα, παραμένει ισόπαλη χωρίς τέρματα η ΕΠΣ Έβρου με την τοπική Μεικτή Παίδων.

Ωρα 15:45 Φτάσαμε στα μισά του β’ ημιχρόνου και στα δυο παιχνίδια, ισόπαλα χωρίς τέρματα αμφότερα.

Ωρα 15:49 Να θυμίσουμε επίσης οτι αν προκριθούν οι ομάδες μας, θα μάθουν αύριο τους αντιπάλους τους στην φάση των 16 μετά από κλήρωση που θα γίνει στην ΕΠΟ.

Ωρα 15:51 Πιέζει στα τελευταία λεπτά ο Έβρος, μετά από ένα πιο μουδιασμένο ξεκίνημα στο β’ ημίχρονο.

Ωρα 15:52 Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ η ΕΠΣ Έβρου στην Δράμα. Μετά από αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή. ΕΠΣ Δραμας – ΕΠΣ Έβρου 0-1

Ωρα 15:54 Στην Ξάνθη παραμένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δυο ομάδες, σε δυο λεπτά θα μπούμε στις καθυστερήσεις.

Ωρα 15:56 Γκολ η ΕΠΣ Δράμας! Απαντά άμεσα στο τέρμα που δέχθηκε από την ομάδα του Έβρου και μάλλον οδηγεί το ματς στα πέναλτι. ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Έβρου 1-1

Ώρα 15:59 Λήξη αγώνα στην Ξάνθη. Παρέμεινε το μηδεν και πάμε στα πέναλτι. Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας του αγωνα: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης 0-0

Ώρα 16:02 Λήξη αγώνα στην Δράμα. Στα πέναλτι θα οδηγηθεί και αυτός ο αγώνας. Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας του αγώνα: ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Έβρου 1-1

Ωρα 16:04 Εχει ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι στην Ξάνθη και εντυπωσιακός ο Γούλας έχει αποκρούσει τα δυο πρώτα και η Ξάνθη προηγέιται με 2-0 μετά από 2 εκτελέσεις.

Ωρα 16:07 Ξεκινά η διαδικασία των πέναλτι και στην Δράμα

Ώρα 16:08 ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΞΑΝΘΗ!!!! Στην επόμενη φαση η ΕΠΣ Ξάνθης που με πρωταγωνιστή τον Γούλα επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι, δεν χρειάστηκε καν πέμπτη εκτέλεση η ομάδα του Κουτρουλού. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Κοζάνης 0-0 (κ.α., 4-1 στα πέναλτι προκρίθηκε η Ξάνθη)

Ώρα 16:14 Στην Δραμα οι δυο ομάδες ειναι στο 4-4 και πάνε για το έκτο τους πέναλτι έχοντας χάσει από ένα.

Ώρα 16:21Στην επόμενη φάση η ΕΠΣ Δράμας που απέκλεισε τον Έβρο με 7-6 στα πέναλτι, αφού προηγήθηκαν συνολικά 16 εκτελέσεις. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Ξάνθης 1-1 (κ.α., 7-6 στα πέναλτι προκρίθηκε η Δράμα)