«Έδωσαν τα χέρια» Μέτιος και Πέτροβιτς – Σφοδρή αντίδραση από Ζαγναφέρη και Αμοιρίδη

Υποψήφιος με την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, θα είναι τελικά ο κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Πέτροβιτς είχε ανακοινώσει ανεξάρτητη κάθοδο στις εκλογές με την παράταξη «Νέα Περιφέρεια», όμως τελικά φαίνεται πως οι δύο άνδρες τα ξαναβρήκαν, με τον κ. Πέτροβιτς να κατεβαίνει τελικά υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Έβρο.

Η κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε έχει ως εξής:
«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.
Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη.

Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά.
Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.
Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».

Εντονη ήταν η αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση της κόρης του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, αλλά και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, επίσης από την Ξάνθη. Αναλυτικά:

Πηγή: http://paratiritis-news.gr/