Υποψήφιος στην Τραϊανούπολη με την παράταξη Λαμπάκη ο πρώην πρόεδρος της Νίψας και νυν παράγοντας του Εθνικού Μπάμπης Παντελίδης

Πολιτική στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίψας, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ενισχύει με την εμπειρία του την διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μπάμπης Παντελίδης. Πιο συγκεκριμένα, αποδέχθηκε την πρόταση του δημάρχου Βαγγέλης Λαμπάκης και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για τοπικός σύμβουλος στην Τραϊανούπολη.

Γεννημένος το 1974 στη Χαλκίδα αλλά από το 1981 μόνιμος κάτοικος στη Νιψα της δημοτικής ενότητας Τραιανουπολης, ο Παντελίδης είναι παντρεμένος με την Άννα Καλαιτζιδου και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου, 16 ετών, μαθητή της Α’ Λυκείου και της Ευθυμίας- Μαρίας, μαθήτριας της Α’ Γυμνασίου.

Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και υπηρετεί στο Τ.Σ.Φ. Φερών από το 2000 έως και σήμερα. Ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του χωριού του καθώς διετέλεσε Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νιψας για μια τετραετία αλλά και Πρόεδρος στην Π.Α.Ε. Νιψας με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγοριας την περίοδο 2016/2017 και την επιστροφή της ΠΑΕΝ στην ενιαία Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου μετά από 14 χρόνια.

Όπως προαναφέρθηκε, μετά την διάλυση της ΠΑΕ Νίψας που δεν κατέβηκε φέτος στο πρωτάθλημα, βοηθά τους τελευταίους μήνες την διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της μοναδικής εκπροσώπου του εβρίτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Επίσης είχε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα καθώς διετέλεσε Πρόεδρος στην Ένωση Συνοριακων Φυλάκων για 4 χρόνια και εξελέγη και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακων Φυλάκων για 4 διετίας καταλαμβάνοντας την διετία 2007/2009 Γραμματέας Δ/Σ , για 2 διετίας Πρόεδρος Δ/Σ και το 2013/2015 Γενικός Γραμματέας Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Στις δημοτικές εκλογές συμμετέχει με το συνδυασμό «Πόλη και Πολίτες» του νυν Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, ως υποψήφιος σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Τραιανουπολης στην οποία έχει επιλέξει να ζήσει μόνιμα με την οικογένεια του.