Γ’ Εθνική: Κυπελλούχος πριν την Ασπίδα για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Κιλκίς κόντρα στην παραπονούμενη ομάδα του Γιώργου Ποιμενίδη

Το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του πανηγυρίζει o Αλέξανδρος Κιλκίς, στον τελικό στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς κέρδισε με 2-1 με ανατροπή τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου του Γιώργου Ποιμενίδη.

Ο Αλέξανδρος που την Κυριακή φιλοξενεί για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής την Ασπίδα Ξάνθης θέλοντας να καθαρίσει πρόωρα την παραμονή του, απέναντι στην ομάδα του πρωην πορτιέρο της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και Ελπίδας Σαπών Ποιμενοίδη που είναι περσινή κυπελλούχος και πρωτοπόρος στο τοπικό και “κοντράρεται” για την άνοδο με τον Κιλκισιακό), αν και βρεθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΝΕ με τον Παρπουτσή, έκανε την ολική επαναφορά με τα τέρματα των Κώστα Κώτσια και Νίκου Βασιλειάδη.

Ωστόσο, στις τάξεις του ΠΑΟΝΕ υποστηρίζουν, ότι η έκβαση θα μπορούσε να είναι ευνοϊκή γι’ αυτόν, αν δεν κατακυρωνόταν το νικητήριο τέρμα του Αλέξανδρου, το οποίο αμφισβήτησαν εντονώτατα ως σημειωθέν από ελεγχόμενη θέση οφ σαιντ. Μάλιστα κατά την τελετή της απονομής του κυπέλλου οι Επταλοφίτες αρνήθηκαν να παραλάβουν τα μετάλλια του «φιναλίστ», αποδοκιμάζοντας τους ιθύνοντες της τοπικής διαιτησίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγκουρίδης, Βασιλειάδης, Κάργας (46’ Αηδονίδης), Κώτσας, Παπαδοπουλος, Βόσδου, Φουρτζίου (46’ Τσολακίδης), Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης (87’ Σερταρίδης).