ΕΚΑΣΑΜΑΘ: «Συναγερμός» για την έλευση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου

Σε «συναγερμό» έχουν τεθεί αυτές τις ημέρες οι ιθύνοντες της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς έρχεται μετά από τρία χρόνια σε πόλη της Ένωσης ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο Βασιλακόπουλος, που τελευταία φορά είχε βρεθεί στην Κομοτηνή για τον τελικό Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ του 2015, θα βραβευθεί από τον Δήμο Σερρών και ήδη έχει εκδοθεί ανακοίνωση από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ καλώντας τον μπασκετικό κόσμο της περιοχής στην μακεδονική πόλη.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, θα βρίσκεται στις ΣΕΡΡΕΣ,προκειμένου να βραβευθεί από τον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη και τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη. Η εκδήλωση της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στις 12:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Βασιλακόπουλου στις Σέρρες, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Σερρών, έχει ως εξής:

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 
18:00: Άφιξη Προέδρου Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη, στο Ξενοδοχείο Elpida Resort, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, στις Σέρρες. 
19:00: Υποδοχή τοπικών φορέων και παραγόντων της Δημόσιας Διοίκησης και του Αθλητισμού. 
20:00: Περιήγηση στο κέντρο της πόλης των Σερρών
21:00: Παράθεση γεύματος στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις» (Μακεδονομάχων 37, Σέρρες) παρουσία τοπικών φορέων και παραγόντων. 

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 
11:00: Περιήγηση στο κέντρο της πόλης των Σερρών 
12:00: Βράβευση του προέδρου Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», του Διοικητηρίου Σερρών, από τον Δήμο Σερρών και τον ΟΠΑΚΠΑ, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. 
14:00: Παράθεση γεύματος στο Wine – Bar – Restaurant Cityzen (Τέρμα Εξοχών, Σέρρες), παρουσία τοπικών φορέων και παραγόντων.