Volley League: Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και των αντιπάλων του για την αποφυγή των πλέι άουτ

Μετά τις δυο αναμενόμενες ήττες από τους πρωτοπόρους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με 0-3, τα ρέστα του για την παραμονή παίζει για την 20η αγωνιστική της Volley League o Eθνικός Αλεξανδρούπολης στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών και πλέον όλα δείχνουν ότι μαζί με Ηρακλή και ΑΕΚ Αθηνών ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ παραμονής και τις αναμετρήσεις με την ΑΕ Κομοτηνής που θα τερματίσει τελευταία στην κανονική περίοδο.

Σενάρια με ελάχιστες ωστόσο πιθανότητες κυρίως μαθηματικές φέρουν και τους Ηρακλή και Κηφισιά να μην έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους.

Με βαση το πρόγραμμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θέλει το δύο στα δύο στο Μιχαλης Παρασκευόπουλος απέναντι στις δυο ΑΕΚ των Αθηνών και της Κομοτηνής και ότι το καλύτερο στην αναμέτρηση με Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Από την άλλη και η ΑΕΚ εκτός του ματς – τελικό με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη όπου θέλει οπωσδήποτε νίκη, αφού ακόμα και με ήττα στο ται μπρεικ δύσκολα θα αποφυγει τα πλει αουτ. Υποδέχεται την Κηφισιά, ωστόσο έχει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, η μάχη της αποφυγής των πλέι αουτ

ΚΗΦΙΣΙΑ (19 βαθμούς): Ολυμπιακός (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός)

ΗΡΑΚΛΗΣ (19 βαθμοί): ΡΕΠΟ, Παμβοχαικός (εντός), Φοίνικας Σύρου (εκτός)

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (14 βαθμοί): Εθνικός Αλεξνδρούπολης (εκτός), Κηφισιά (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός)
—————————————–

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (13 βαθμοί): ΑΕΚ (εντός), Παναθηναικός (εκτός), ΑΕ Κομοτηνής (εντός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ