Super League: Βέβαιος ο Ράσταβατς ότι θα έρθουν τα γκολ και μαζί καλύτερες μέρες για την Ξάνθη

Ο Μίλαν Ράσταβατς βλέπει ότι οι αγωνιστικές περνούν και στο πρόβλημα του σκοραρίσματος δεν βρίσκεται λύση για τον ΑΟΞ. Ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης είδε την ομάδα του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (9/3) για έκτη φορά στα τελευταία επτά παιχνίδια της να μένει στο μηδέν και φυσικά να μην μπορεί πραγματικα να ανασάνει στο βαθμολογικό πίνακα.

Δεν στάθηκε, λοιπόν, τυχαία στο γεγονός αυτό αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Είπε αρχικά: “Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σκοράρουμε και αυτό μας προβληματίζει. Παρουσιάσαμε καλή εικόνα, ελέγξαμε το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε θέλοντας να κάνουμε φάσεις, όμως, το γκολ δεν ήρθε και πάλι. Αν είχαμε σκοράρει όλα θα ήταν διαφορετικά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο”. 

Και πρόσθεσε: “Όταν έρθουν τα γκολ, θα είμαστε πολύ καλύτερα. Το πρόβλημα μας δεν είναι οι πόντοι, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού. Οταν λύσουμε το πρόβλημα του σκοραρίσματος, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Το πιστεύω ότι θα βγούμε από την άσχημη περίοδο και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Κάθε ματς είναι δύσκολο για εμάς. Πρέπει να είμαστε στο ίδιο επίπεδο σε κάθε αγώνα και να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια σε κάθε ματς. Το πρόγραμμα δεν ήταν εύκολο και ούτε πρόκειται να είναι”.