Γ’ Εθνική: Οι πέντε «τελικοί» που έχουν ΑΟ Καβάλα και Νέστος Χρυσούπολης στον δρόμο για τον τίτλο

Πέντε αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μετά την πρώτη ήττα του Νέστου Χρυσούπολη από τον Άρη Αβάτου έχει πάρει φωτιά η κορυφή, για την διεκδίκηση του τίτλου που οδηγεί απευθείας στη Γ’ Εθνική.

Ο Νέστος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά έχει πλέον έναν βαθμό διαφορά από την Καβάλα. Ο σκόπελος της 21ης αγωνιστικής ξεπεράστηκε και από τις δυο ομάδες με νίκες, απομένουν όμως άλλοι πέντε τελικοί για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Νέστος που έχει το πλεονέκτημα ισοβαθμίας με μια νίκη (3-2) και μια ισοπαλία (0-0) στα μεταξύ του ματς με τον ΑΟΚ, φαινεται θεωρητικά να έχει δυσκολότερα παιχνίδια σε σχέση με την Καβάλα.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα που έχει καθένας από τους δύο μονομάχους:

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΟΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (52 βαθμοί): Απόλλων Παραλιμνίου (εντός), Ορφέας Ξάνθης (εκτός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός), Εθνικός Σιδηροκάστρου (εκτός), Αετός Ορφανού (εντός)

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (48 βαθμοί): Αετός Ορφανού (εκτός), Αλέξανδρος Κιλκίς (εντός), ΑΕ Καλαμπακίου (εκτός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εντός), Ασπίδα Ξάνθης (εκτός)