ΕΠΣ Ξάνθης: Τα 8+1 ματς που θα κρίνουν τον πρωταθλητή ανάμεσα σε Ζυγό και Θαλασσιά

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παιχτεί η 18η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και το ThrakiSportS σας αναλύει τα υπολειπόμενα 8+1 ματς που θα κρίνουν ποιος εκ των Ηρακλή Νέου Ζυγού και Αναγέννησης Θαλασσιάς θα κριθεί πρωταθλητής.

Αναφορικά με το +1 του τίτλου, αυτό φυσικά είναι το μεταξύ τους ντέρμπι που έχουν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, στην έδρα της Θαλασσιάς σε αυτόν τον γύρο.

Στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια ο πρωτοπόρος Ηρακλής Νέου Ζυγού αρχικά πάει στην Κεντητή σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, όπως και αυτά με την Κεσσάνη Ερασμίου στην έδρα του και τον Άτλα Σελίνου (εκτός έδρας), ενώ έχει και το ρεπό με τον Αστέρα Μαγικού.

Από την άλλη η Αναγέννηση Θαλασσιάς αρχικά αντιμετωπίζει την αξιόμαχη ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης εκτός έδρας, ενώ έχει πανομοιότυπο πρόγραμμα με τον Ηρακλή Ζυγού, ίσως λίγο πιο εύκολο, αφού αντιμετωπίζει αρκετές ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ: Κεντητή (εκτός), Κεσσάνη Ερασμίου (εντός), Άρης Πετεινού (εκτός), Φίλιππος Δροσερού (εντός), Αναγέννηση Θαλασσιάς (εκτός), Απόλλων Διομήδειας (εντός), ΡΕΠΟ, Άτλας Σελίνου (εντός), Εχίνος Σπορ (εκτός)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Απόλλων Ξάνθης (εκτός), ΑΕ Ξάνθης (εντός), Κεντητή (εκτός), Άρης Πετεινού (εντός), Ηρακλής Νέου Ζυγού (εντός), ΡΕΠΟ, Εχίνος Σπορ (εντός), Ερμής Μάνδρας (εκτός), ΑΟ Βιστωνίδας (εντός).