ΕΠΣ Έβρου: Σε απολογία 16χρονος παίκτης του Μοναστηρακίου για επεισόδια σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Σε απολογία κάλεσε η διοίκηση του ΑΟ Μοναστηρακίου έναν 16χρονο παίκτη της ομάδας, που φέρεται να προέβη σε βίαιες ενέργειες σύμφωνα με καταγγελία παραγόντων της β’ ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η διοίκηση του Μοναστηρακίου δηλώνει ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας, εξετάζει την καταγγελία και ήδη κάλεσε σε απολογία τον παίκτη στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο, με αφορμή όσα φέροντα να συνέβησαν στην μεταξύ των δυο ομάδων αναμέτρηση για την Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Μάλιστα, εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Μετά από την ανακοίνωση της ομάδας του Εθνικού θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σύσσωμο το ΔΣ της ομάδος μας καταδικάζει κάθε μορφή βίας μέσα και έξω από το γήπεδο.
Την Τρίτη 12/03 θα γίνει συμβούλιο του Δ.Σ.
Να διευκρινίσουμε ότι δεν ήμασταν μάρτυρες στο συμβάν στο οποίο αναφέρεται, παρόλα αυτά θα καλεστεί ο 16 χρονος παίκτης μας για απολογία την ημέρα του Συμβουλίου ώστε να βγει και η απόφαση μας. Επίσης αφου μιλάμε για έγκλημα του ποδοσφαίρου θα πρεπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να αποβάλουμε απο την νοοτροπία μας τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς προς τους διαιτητές μπροστά σε ανήλικους ποδοσφαιριστές όπως και παραδέχτηκε πολυ ορθά ο παράγοντας του Εθνικού Αλεξ/πόλης.
Τόσα χρόνια δεν έχουμε δείξει κακο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και τα καλα σχόλια των αντιπάλων μας είναι αυτά που μας ωθούν στην συνέχεια του πρωταθλήματος παρόλο την άσχημη βαθμολογική εξέλιξη της ομάδος.

Με εκτίμηση
Το
Δ.Σ Μοναστηρακίου.