Επιστροφή στους πάγκους για τον Κώστα Τερζανίδη

Ο Κώστας Τερζανίδης επέστρεψε στους πάγκους και στην ΕΠΣ Καβάλας αφού θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη Πηγών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, αντικαθιστώντας τον Κώστα Μπανίδη.

Βέβαια το ντεμπούτο του ήταν με το αριστερό αφού ο Αρης ηττήθηκε από τον δυνατό Ορφέα στην Ελευθερούπολη με 4-0.

Ο Τερζανίδης γεννήθηκε το 1975 και επί σειρά ετών ήταν ποδοσφαιριστής στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ξάνθης. Τερμάτισε την καριέρα του στον Ηρακλή Ν. Ζυγού με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, στον οποίο διατέλεσε προπονητής κι υπεύθυνος των Ακαδημιών του την διετία 2012-14.

Είναι κάτοχος διπλώματος UΕFA A’, μέλος της International Coaches Association από το 2007 και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Θράκης από το 2008.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τον ΑΟ Μέλισσας τη σαιζόν 2003 – 04 ενώ προπόνησε την παιδική ομάδα του Ορφέα Puma από το 2007 – 2010 και την επόμενη σαιζόν την ομάδα του Ορφέα 2005. Την σαιζόν 2011-12 είχε την τεχνική καθοδήγηση της Κ17 της Skoda Ξάνθη στο “τιμόνι” της οποίας ξαναβρέθηκε τον Ιούλιο του 2014, και ενώ ενδιάμεσα διατέλεσε προπονητής του Ηρακλή Νέου Ζυγού. Ακολούθησαν η Δόξα Θεολόγου Θάσου και ο Κεραυνός Πέρνης με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας.

Η ανακοίνωση του Αρη Πηγών αναφέρει: “Ο ΑΜΣ “ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κώστα Τερζανίδη. Τον ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αρχή με την ομάδα μας.”