Football League: Με βασικούς τους Μπαρέττα και Τσιλιγγίρη ο Ηρόδοτος πήρε με ανατροπή το Κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ

Με βασικούς τον Ξανθιώτη πορτιέρο Τόλη Τσιλιγγίρη να αγωνίζεται σε ένα ακόμα αγώνα και τον Αργύρη Μπαρέττα ο Ηρόδοτος πήρε βαθμολογική ανάσα επικρατώντας με ανατροπή 2-1 του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Οι φιλοξενούμενοι με αρκετή δόση τύχης προηγήθηκαν στο 16′ με σέντρα-σουτ του Αρναρέλλη και είχαν ευκαιρία να τελειώσουν το ματς στο 70′ με τον Τεγούση που σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αντί να γίνει το 0-2 έγινε το 1-1 στο 77′ με σουτ του Ζαμπορόβσκι που κόντραρε σε αμυνόμενους. Τελικά στο 86′ μετά από αδράνεια σε μεσαία και αμυντική γραμμή ο Πίντο με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-1.

Ο Τσιλιγγίρης μετά τον αγώνα με την Καλαμαριά όπου πέρασε ως αλλαγή αγωνίστηκε βασικός και βοήθησε στην σπουδαία αυτή νίκη στην 3η του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενω ο Μπαρέττας αγωνίστηκε στον 7ο του αγώνα από το Γενάρη που μετακόμισε από την Καβάλα στο Ηράκλειο. Με την νικη του αυτή ο Ηρόδοτος είναι οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού μαζί με τα Τρίκαλα λαο τον Αήττητο Σπάτων που έχουν 22 βαθμούς.

Για τους Χανιώτες αγωνίστηκαν οι πρωην Πάνθρακες Παπαχρήστος μεχρι το 73′ που τρυματίστηκε και από το ημίχρονο ο Χαλκιαδάκης.