ΕΠΣ Έβρου: Οι «κανονιέρηδες» της Α’ Κατηγορίας! Στην κορυφή ο αρχισκόρερ Χρήστος Γιαννόπουλος

Ολοκληρώθηκαν τα 2/3 του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣ Έβρου και φαίνεται οτι θα έχουμε μάχη στην κορυφή αναμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και τον Έβρο Σουφλίου παρά τις ήττες σοκ των δυο από Νεοχώρι και ΑΕΔ την προηγούμενη αγωνιστική, σε ενα πρωτάθλημα όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους όπως φαίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές με τις συνεχείς εκπλήξεις.

Η ομάδα του Σουφλίου του Πασχάλη Σταματάκη παρά οτι βρίσκεται στην 2η θέση με 2 βαθμούς λιγότερους από τον Ορέστη εξακολουθεί να έχει την καλύτερη επίθεση με 26 τέρματα (μέσο όρο 1,9), ενώ την δεύτερη καλύτερη επίθεση έχει με 25 ο Ιπποκράτης και με 20 ακολουθούν ο Ορέστης και ο Άρδας Καστανέων.

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς βρίσκεται ο κανονιέρης του Έβρου Χρήστος Γιαννόπουλος που άλλαξε φανέλα μετά από 14 χρόνια στο Διδυμότειχο. Ο 32χρονος φορ από την Σιταριά Διδυμοτείχου έχει 12 τέρματα με την φανέλα του Έβρου Σουφλίου και μετά από το διάλειμμα της Γ’ Εθνικής πέρυσι συνεχίζει να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα θέλοντας να κατακτήσει για 5η σεζόν το τίτλο του πρωτου σκόρερ στην ΕΠΣ Έβρου.

Πίσω του με 8 τέρματα είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, ο 31χρονος Σταύρος Σταθάκης, που μετά από μια μεγάλη καριέρα σε Ξάνθη, ΑΕΚ, Λάρισα, Παναργειακό, Κισσαμικό, Παραλίμνι Κύπρου, Αγία Νάπα, Ιάλυσο και Αστέρα Αμαλιάδας επέστρεψε στον Έβρο ως μέσοεπιθετικός φορώντας την φανέλα του Ιπποκράτη. Τόσα έχει και ο Δημήτρης Τρανόπουλος της ΑΕΚ Έβρου με παρελθόν σε Ποντιακό και Ορέστη Ορεστιάδας.

Στην τρίτη θέση με 7 τέρματα βρίσκονται, ο Χρήστος Παγωνίδης του Άρδα Καστανεών και ο Δημήτρης Τσομπανούδης, γνωστός και ως Τσιρίλο του Έβρου Σουφλίου. Στα 6 τέρματα βρίσκεται ο Σωτήρης Μάζης του Ιπποκράτη, ενώ τέλος στα 5 τέρματα είναι ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Θεόδωρος Καβατζικιώτης της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερς της ΕΠΣ Έβρου:

12 τέρματα: Γιαννόπουλος (Έβρος Σουφλίου)

8 τέρματα: Τρανόπουλος (ΑΕΚ Έβρου), Σταθάκης (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης)

7 τέρματα: Παγωνίδης (Άρδας Καστανεών), Τσομπανούδης (Έβρος Σουφλίου)

6 τέρματα: Μάζης (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης)

5 τέρματα: Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου)

4 τέρματα: Παπούδης (ΑΕ Διδυμοτείχου), Πεκιαρίδης (ΑΕΚ Έβρου), Δοϊτσίδης (Ορφέας Σοφικού), Καλαϊτζίδης (Ποντιακός)

3 τέρματα: Μακιτσιάν (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης), Π. Μήνης, Τσακλιώτης (ΑΕ Διδυμοτείχου), Ιντζές, Αβογιάν (Ορέστης Ορεστιάδας) Αντωνιάδης (Θράκη Φερών/ Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Καπανίκας (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου), Σαρρίδης (Ποντιακός), Καπετανίδης (Αρδας Καστανέων), Κιτσικούδης (Ορφέας Σοφικού), Παγωνίδης (Εβρος Σουφλίου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ