Μπήκαν στο στοίχημα οι εκλογές στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης! Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ με βάση τις αποδόσεις

Το στοίχημα το έχουμε ταυτίσει με τις αθλητικές διοργανώσεις, ωστόσο η Stoiximan πάει ένα βήμα παρακάτω και προσφέρει στοιχηματισμό και για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα, στις προτάσεις της είναι και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με τις αποδόσεις να δείχνουν και ποιοι είναι φαβορί και ποιοι αουτσάιντερ σύμφωνα με τους μπουκ.

Η πιο χαμηλή απόδοση λοιπόν δίνεται στον Χριστόδουλο Τοψίδη, κάτι που σημαίνει ότι θεωρείται φαβορί για να αναδειχθεί Περιφερειάρχης. Η νίκη του Τοψίδη δίνει απόδοση 1.75 ενώ ακολουθεί με 2.50 ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Ο Κώστας Κατσιμίγας έχει απόδοση 8.50 και είναι τρίτο φαβορί για να εκλεγεί περιφερειάρχης, τέταρτο ο νυν αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς που έχει απόδοση 20.00 ενώ ως απόλυτο αουτσάιντερ εμφανίζεται ο καβαλιώτης Κώστας Σιμιτζής που δίνει 50 φορές το ποντάρισμα πίσω, σε περίπτωση που κερδίσει.

Όπως είναι λογικό, οι αποδόσεις αυτές θα αλλάζουν όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και εμείς θα τις παρακολουθούμε. Δείτε παρακάτω τις αποδόσεις της Stoiximan για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και κάντε κλικ ΕΔΩ για να ποντάρετε ή να δείτε τις αποδόσεις και για τις άλλες περιφέρειες της χώρας ή τους μεγάλους Δήμους