Β’ Εθνική: «Δώρο» γενεθλίων για τον «Χονδρό» η αναδειξή του και πάλι στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής!

Στους κορυφαίους της 20ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής ήταν ο Εβρίτης γκαρντ της ΧΑΝΘ Σταύρος Χονδρόπουλος που το Σάββατο συμπλήρωσε τα 25 του χρόνια.

Το basketa.gr, όπως έχει καθιερωσει επιβραβεύει αθλητές της Α2, Β’ και Γ’ κατηγορίας και την εβδομαδα αυτή σε αυτήν βρισκόταν ο Χονδρόπουλος που φετος με την ΧΑΝΘ μετρά 7,6 πόντους με 36 τρίποντα σε 19 αγώνες, κατι που συνεβη και πέρυσι την τελευταια αγωνιστική όταν αγωνιζόταν στην Καβαλα (πέρυσι είχε 5.1 πόντους).

Ο “Χονδρο” που ελιναι δανεικός από την Καβάλα, στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ΧΑΝΘ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με την Χαλκηδόνα, είχε 13 πόντους με 2 τρίποντα, σκοράροντας 5 συνεχόμενους πόντους όταν η ΧΑΝΘ βρέθηκε πίσω με 76-75 και διαμορφώνοντας το 76-80 στην παράταση, και μαζί με τον Ξανθιώτη Δεληγεώργη βοήθησαν στο διπλό της ομάδας τους.

Μαζί του στην πεντάδα ήταν ο Κώστας Δοξάκης του Στρατωνίου, Ο Γιώργος Τοπουζίδης των Φαρσάλων, ο Σωτήρης Καραποστόλου των Φαρσάλων και ο Αντώνης Μιχάλογλου του Αγρινίου με προπονητή τον επίσης από το Αγρίνιο Γιάννη Διαναντάκο.