Super League: «’Εχασε» έδαφος ο ΑΟΞ για τα Κ19 μετά την ήττα στα Πηγάδια από τον Αστέρα Τρίπολης

Tέλος στο αήττητο σερί του ΑΟΞ το τελευταίο διάστημα έβαλε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε στα Πηγάδια της Ξάνθης με 1-3, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League U19.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Τζίμα, αλλά η απάντηση της Ξάνθης δεν άργησε να έρθει. Ο Τσιπούρας κέρδισε πέναλτι, με τον Δουλγέρη να το εκτελεί εύστοχα στο 22ο λεπτό και να κάνει το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ανέβασε ρυθμούς και έχασε πολλές ευκαιρίες να να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Τελικά τα κατάφερε στο 70ο λεπτό με τον Τζίμα και πάλι, με την Ξάνθη να παίζει με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής από το προηγούμενο λεπτό. Το τελικό 3-1 πραγματοποίησε στο 79′ ο Αλί Μπαμπά.

Έτσι η Ξανθη έμεινε στους 40 βαθμούς γνωρίζοντας την 4η ήττα της στο πρωτάθλημα, παρεμεινε ωστόσο στην 5η θεση, νιωθοντας την άνασα του Παναθηναικού που έφτασε τους 38 βαθμούς και μενοντας πίσω στην υπόθεση γοήτρου της τρίτης θέσης, ενω ο Αστερας Τρίπολης έφτασε τους 35 βαθμούς (φώτο αρχείου).

ΞΑΝΘΗ (Μπεδρελής): Γκάρας (67′ Καρά Ισμαήλ), Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Γκατζόγιας, Τσάπαρης, Δουλγέρης (83′ Μαρκοσιάν), Τσιπούρας, Σουλεϊμάν, Φροσύνης (46′ Τσιλιγγίρης).