ΕΠΣ Έβρου: Το Σουφλί αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Κυπέλλου, απέκλεισε με 2-1 τον Ορέστη

Ο Έβρος Σουφλίου θα είναι ο αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου για την σεζόν 2018-2019.

Η ομάδα του Πασχάλη Σταματάκη επικράτησε με 2-1 του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και βασικού συνδιεκδικητή του τίτλου της Α’ Κατηγορίας στον νοκ άουτ ημιτελικό του Σαββάτου, στο Δημήτρης Μπακιρτζής, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιαννόπουλο, που πέτυχε και τα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους, από ένα στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (το δεύτερο με πέναλτι). Το πρώτο στο 2′ ωραίο εξωτερικό φαλτσαριστό και το δεύτερο με πέναλτι στο 51′ όταν Τσιρίλο κέρδισε πέναλτι από τον Ανδρεάδη και το καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος. Ενδιαμέσως, λίγο μετά το ημίωρο, είχε ισοφαρίσει για τον Ορέστη ο Ιντζές με ωραια ατομικη προσπάθεια σε αντεπίθεση.

Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα ίσως στις δυο καλύτερες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος για το ένα και μοναδικό εισιτήριο από τον Βόρειο Όμιλο του Κυπέλλου στον μεγάλο τελικό, καθώς το άλλο το είχε εξασφαλίσει 48 ώρες πριν ο εκπρόσωπος του εβρίτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική Εθνικός Αλεξανδρούπολης, κερδίζοντας με 4-1 την ΑΕΚ Έβρου στον άλλο ημιτελικό. Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αλλά οι αρχικές σκέψεις κάνουν λόγο για το Σαββατοκύριακο πριν την 25η Μαρτίου.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Τογγουλίδης, Θάνος, Κουτσούλας (70′ Πετκίδης), Μπετζέκας, Ράλλης, Μπάμνιος, Δ. Τσομπανούδης (89′ Ι. Τσιομπανούδης), Μιχούδης, Παγωνίδης, Γιαννόπουλος, Σιμτσάκης (84′ Πρεπούδης).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μυλωνάς): Γαλλής, Κοτζά, Δερνεξής, Ελευθεριάδης, Δερνεκξής (48′ Πετρόπουλος Σ., Μπακογιάννης (82′ Τσουκάρης), Ανδρεάδης (72′ Αλεξιάδης), Νόβι (65΄Δαρβούδης), Αβογιάν, Ιντζές.