Photos: Συγκινητικές στιγμές κατά την θερμή υποδοχή του Μπανιώτη από τα παιδιά της Ολυμπιάδας Κομοτηνής

Στην Κομοτηνή επέστρεψε την Παρασκευή ο Κώστας Μπανιώτης και στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, στην περιοχή του Πανθρακικού Σταδίου, έβαλαν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν τον δευτεραθλητή Ευρώπης στο ύψος.

Στην εκδήλωση που οργάνωσε ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Κώστας Μιχελής, ο οποίος βράβευσε τον κορυφαίο αθλητή, παραβρέθηκαν τα παιδιά των ακαδημιών της παλαιότερης ομάδας στίβου της πρωτεύουσας της Ροδόπης που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί με το ίνδαλμα τους, ο οποίος το μόνο που τους συμβούλευσε και παρότρυνε ήταν να ακολουθούν τα όνειρα τους.

Στο μήνυμά του, ο Κώστας Μπανιώτης ζήτησε από τα παιδιά να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να έχουν υπομονή και επιμονή,  δηλώνοντας βέβαιος ότι «κάποια στιγμή η ζωή θα τους ανταμείψει». Παράλληλα, αποκάλυψε την επιθυμία του να παραμείνει στο χώρο του αθλητισμού και να προπονεί νέους αθλητές, μεταδίδοντας τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό να γίνει στην Κομοτηνή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης που ευχήθηκε στον Μπανιώτη να φέρει και άλλες διακρίσεις, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου που γνωστοποίησε ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα τιμηθεί ο Κώστας Μπανιώτης και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσσα Λιβεριάδου, με την οποία είχε ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική συνομιλία ο δευτεραθλητής Ευρώπης καθώς ήταν η γυμνάστριά του όταν εκείνος ήταν στο Δημοτικό, μόλις 11 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ INKOMOTINI: