Γ’ Εθνική: Εμφατικό 3-0 της εκ των ουραγών Ασπίδας στον πρωτοπόρο Νέστο σε φιλικό στο ΔΑΚ Ξάνθης

Με 3-0 νίκησε η Ασπίδα Ξάνθης τον Νέστο Χρυσούπολης, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΑΚ Ξάνθης με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά κατάφεραν με ένα τέρμα του Νικολούηση στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο από Σαββογλου και Χατζηπαρασκευά στο δεύτερο κατάφεραν να πετύχουν μια σημαντική από ψυχολογικής πλευράς νίκη επί του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, που προβλημάτισε με την εμφάνισή του.

Μπορεί ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης να χρησιμοποίησε πολλούς από τους αναπληρωματικούς παίκτες, ωστόσο κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος έμεινε από την εμφάνισή τους, η οποία χτυπά καμπανάκι ενόψει των πέντε τελικών που ακολουθούν για την κατάκτηση του τίτλου από τον Νέστο Χρυσούπολης και την άνοδο στη Football League.

Στην Ασπίδα η εμφάνιση αυτή προκάλεσε αντιθέτως πολλά χαμόγελα και αναπτέρωσε το ηθικό των ανθρώπων της ενόψει των τελευταίων αναμετρήσεων στη Γ’ Εθνική και κυρίως ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου με τον Ορφέα Ξάνθης που θα διεξαχθεί το Σάββατο του Λαζάρου, στις 20 Απριλίου.