Ο αέρας την πήρε και την σήκωσε και την προσγείωσε 100 μέτρα μακριά την φυσούνα του ΔΑΚ Κομοτηνής (+photos)

Η λαϊκή παροιμία λέει αν δεν το προσέξεις κάποιο πράμα και αυτό δεν θα σε προσέξει! Η φυσούνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής που ήταν πάνω από την καταπακτή είναι η επιβεβαίωση της λαϊκής αυτής ρήσης.

Με τα πολλά μποφόρ της προηγούμενης εβδομάδος στην πόλη της Κομοτηνής, όταν είχαμε το θεαματικό πέρασμα της “Ωκεανίδας”, ο αέρας την πήρε και την… σήκωσε. Άλλωστε, πρέπει να ήταν και ελαφρώς στερεωμένη, μιας και εδώ και 3 χρονια, από τον υποβιβασμό του Πανθρακικού από την Super League, όλα υπολειτουργούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Πήρε λοιπόν ο αέρας την φυσούνα και την προσγείωσε στην απέναντι πλευρά, σε απόσταση 100 μετρων δηλαδή, δίπλα στον πάγκο των φιλοξενούμενων – που και αυτός μετακινήθηκε πίσω περίπου 5 μέτρα και… φρέναρε στα κάγκελα, δίπλα στο παλιό χωματενιο ταρτάν όταν υπήρχε ο στίβος!

Το ΔΑΚ Κομοτηνής όπως λέει και η ονομασία του, είναι Δημοτικό Στάδιο. Αν ωστόσο δεν αποφασιστεί άμεσα να ριχθούν χρήματα από τον Δήμο, τα επόμενα χρόνια το γήπεδο θα έχει σοβαρό πρόβλημα από όλες τις πλευρές αφού το άλλοτε αθλητικό κόσμημα της περιοχής δεν θα είναι πλέον κατάλληλο και πρώτα απο όλα ο αγωνιστικός του χώρος που εκπέμπει ήδη SOS.