ΕΠΣ Θράκης: Σκέψεις αποχώρησης της Δόξας Γρατινής μετά το «σφαγείο» στον αγώνα με τον Ίασμο

Με καυστική ανακοίνωση η Δόξα Γρατινής καταγγέλει την διαιτησία του αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιασμου και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

Η ανακοίνωση-διαμαρτυρία της Δόξας Γρατινης: Μετά τον αγώνα με τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ίασμου οι εξελίξεις δεν ήτανε και τόσο ευχάριστες στο στρατόπεδο της Δόξας Γρατινής με το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ως Δόξα Γρατινης διαμαρτυρόμαστε διότι ενω το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας ο έμπειρος διαιτητής της συνάντησης Γιώργος Χαμαλιδης υπέκυψε στην πίεση των πρωτοπόρων και δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτυ σε ανατροπή του Αλή Νεαζή στο 63′. Αμέσως μετα,δεν έβγαλε κόκκινη εκτός φάσης στον παίκτη Αντωνιάδη του Ιασμου…

Μετά από αυτά τα δύο γεγονότα διαμαρτυρήθηκε έντονα ο προπονητής της ομάδας μας Ζόραν Στοίνοβιτς και αποβλήθηκε. Από κει και πέρα αρχίζει το ρεσιτάλ διαιτησίας του Χαμαλιδη. Στο 84′ δίνει ανύπαρκτο πέναλτι στον Ιασμο και στην ίδια φάση αποβάλλει από το παιχνίδι τους δύο καλύτερους μέχρι εκείνη τη στιγμή παίχτες Παπαχρονη και Καμζελα της Γρατινης, που δεν θα τους έχουμε τυχαίο άραγε (;) στο Α’ παιχνίδι κυπέλλου στο ημιτελικό με τον Ιασμο…

Σαν να μην του έφτανε και αυτό, το παιχνίδι έληξε στο 101′ ώστε ο αντίπαλος να βάλει γκολ στο 98’… και για τα μάτια του κόσμου έδωσε κόκκινη στον Αντωνιάδη και 2η κιτρινη-κοκκινη στον Τσανακα του Ιάσμου, που φρόντισε να σβήσει και να δώσει σε άλλον παίχτη, μόλις κατάλαβε ότι χάνει το επόμενο… Στη φάση του πέναλτι φάντασμα, ο πρόεδρος της Γρατινης κ. Τσιμπούκας πήρε την ομάδα να φύγουν από το γήπεδο, ωστόσο ο προπονητής τους έπεισε να τελειώσουν τον αγώνα, ώστε να μην υπάρξουν άλλες επιπτώσεις και καθαρά σεβόμενος τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Μάνο Γαβριηλίδη που ήταν παρών στον αγώνα.

Σήμερα υπεύθυνοι για ό,τι έγινε δεν ήτανε μόνο οι διαιτητές αλλά όσοι εκπροσωπούμε το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού μας … Στις σκέψεις του Δ.Σ είναι η αποχώρηση από το πρωτάθλημα και το κυπελλο αφου πλέον δεν έχουμε παίκτες. Θέλαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το κύπελλο και τα πλέι οφ και πλέον μας τα στέρησαν όλα δυστυχώς. Το σωματείο μας δεν έχει πολλά χρήματα όπως ο αντίπαλος και δεν μας νοιάζει που τα βρίσκουνε. Όντως έχει το καλύτερο ροστερ, όμως σήμερα μας “έσφαξαν με το γάντι”.

Σας ευχαριστούμε καλή συνέχεια στο ταξίδι σας…