Από τα γήπεδα του ερασιτεχνικού της Θράκης στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 3

Οι ιθύνοντες του Σκάι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να δουν τα ποσοστά του «Survivor» να ανεβαίνουν, καθώς μέχρι στιγμής το ριάλιτι δεν πηγαίνει πολύ καλά στην τηλεθέαση.

Έτσι, μετά την άφιξη της πρωταθλήτριας του στίβου Κατερίνας Δαλάκα, η οποία πρωταγωνίστησε την περσινή σεζόν, στην ελληνική ομάδα θα προστεθεί ο Νιγηριανός Πάτρικ Ογκουνσότο, που μέχρι τις αρχές της περσινής χρονιάς αγωνιζόταν στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Ο 36χρονος επιθετικός, που πριν έρθει στην Θράκη είχε αποκαλύψει πως έκανε αίτηση για το «Survivor 2», τελικά τα κατάφερε και στα επόμενα επεισόδια θα μπει στο παιχνίδι, σύμφωνα με διαρροές που έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι η άφιξή του στο ριάλιτι σίγουρα θα φέρει ανατροπές καθώς είναι εκρηκτικός και γεννημένος νικητής.

Ο ίδιος πρόσφατα απάντησε στις φήμες λέγοντας ότι δεν είχε λάβει κάποια πρόσκληση αλλά φαίνεται ότι πολλά έχουν αλλάξει. Σε κάθε περίπτωση, ο Πάτρικ έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα, δηλώνοντας: «Σαν την Ελλάδα δεν έχει, όπου και να πάω γυρνάω εδώ. Είδα πολλά σε Βέλγιο, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, αλλά δε το συγκρίνω. Εδώ είναι η βάση μου, δε λείπω ποτέ».