Τσάμπιονς Λιγκ: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους επαναληπτικούς Ρεάλ-Άγιαξ και Ντόρτμουντ-Τότεναμ

Επιστρέφει από το βράδυ της Τρίτης η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε τα πρώτα δύο επαναληπτικά παιχνίδια της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μαζί συνεχίζεται φυσικά και το ThrakiSportS Champions League Predictor με την μάχη να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μεταξύ των φίλων και αναγνωστών του ThrakiSportS που συμμετέχουν και προβλέπουν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Με βάση τις προβλέψεις τους, κάθε φορά σας αναφέρουμε ποιες είναι οι εκτιμήσεις τους για τα εκάστοτε ματς. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Στον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Τότεναμ το 64% προβλέπει νίκη των Γερμανών, το 14% ισοπαλία και το 22% νίκη της αγγλικής ομάδας. Ωστόσο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι πολλοί παίκτες ακόμα δεν έχουν κάνει την πρόβλεψή τους, κάτι που δικαιούνται μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ το 90% προβλέπει νίκη για τους Ισπανούς κατόχους του τροπαίου, παρά τις κακές εμφανίσεις στα ματς με την Μπαρτσελόνα την τελευταία εβδομάδα. Μόλις το 6% βλέπει ισοπαλία και το υπόλοιπο 4% επικράτηση μέσα στο Μπερναμπέου της ολλανδικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στα πρώτα παιχνίδια είχαμε νίκη της Τότεναμ με 3-0 στην Αγγλία και επικράτηση εκτός έδρας της Ρεάλ με 2-1 μέσα στο Άμστερνταμ. Άλλα δυο ματς έχει το πρόγραμμα την Τετάρτη αλλά θα τα εξετάσουμε αυτά μετά τις αναμετρήσεις της Τρίτης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS PREDICTOR ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 16