Super League: Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης

Ο Πανθρακικός στα λίγα χρόνια που έμεινε στην Super League κατάφερε να δημιουργήσει σχολή με τους τερματοφύλακές του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι πλέον ο βασικός γκολκίπερ στην τρελή αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Στην Κομοτηνή ωστόσο δεν ήταν βασικός αλλά αναπληρωματικός ενός άλλου φερελπι τερματοφύλακα, του Γιώργου Αθανασιάδη.

Μετά από την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, φημολογείται έντονα ότι το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες θα μετακομίσει στην περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η Ένωση φέρεται έχει δώσει τα χέρια με τον τον 25χρονο τερματοφύλακα που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το sdna, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα μετακομίσει στα Σπάτα.

Μπορεί η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και ο εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή (Μπρούνο Τσιρίλο και Χρήστος Δημητριάδης) να μην επιβεβαιώνουν την συμφωνία το τάιμινγκ που διανύουμε, ωστόσο αυτή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και προβλέπει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλο ρόλο για την (επερχόμενη) μεταγραφή του Αθανασιάδη στην Ένωση, ασφαλώς και παίζει ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος απέκτησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή αμέσως μετά την αποχώρησή του από την μανατζερική στέγη του Τάσου Παπαδόπουλου.

Ο Ιταλός agent διατηρεί πολύ καλό κανάλι με την ΑΕΚ, ενώ στο ρόστερ της Ένωσης κυκλοφορούν ακόμα δύο δικοί του ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Τάσος Μπακασέτας και Χρήστος Αλμπάνης.