Συγκλονιστικά «λόγια ζωής» από τον Λάζαρο Χαριτωνίδη για το μετάλλιο της συζύγου του Βούλας Παπαχρήστου

Από τον τηλεοπτικό του δέκτη στην Αθήνα πανηγύρισε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης το μετάλλιο που κατέκτησε η σύζυγός του Βούλα Παπαχρήστου στην Γλασκόβη.

Ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής, που όπως έχει γράψει το ThrakiSportS θα δοκιμαστεί και στον πολιτικό στίβο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, χαρακτήρισε αυτό το πιο δύσκολο μετάλλιο μέχρι το επόμενο και δήλωσε υπερήφανος ενώ η Βούλα Παπαχρήστου αναδημοσίευσε το post του σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «λόγια ζωής». Και έχει δίκιο.

Διαβάστε τι έγραψε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης λίγες ώρες αφότου η Βούλα είχε ανέβει στο δεύτερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου:

Βλέποντας την απονομή,το μυαλό μου με γυρίζει πίσω,όχι πολύ,15 μέρες.Τότε που μπήκε σπίτι κλαίγοντας και ίσα περπατούσε. Νεύρα, ένταση, χαμός.. Και τώρα συγκίνηση, χαμόγελο, ικανοποίηση. Αυτός είναι ο αθλητισμός,αυτή είναι η ζωή. Δεν αξίζει κανένα μετάλλιο αν δεν πιάσεις το νόημα,αν δεν πάρεις το μάθημα σου. Αν δεν πέσεις πως θα μάθεις να περπατάς?Όσο για τους ηρωισμούς που ακούω μη γελιέστε οι αθλητές δεν είναι ήρωες είναι πεισματάρηδες δουλευταράδες. Ήρωες είναι, ο άνεργος μπαμπας που σήμερα στο κυριακάτικο τραπεζι κατέθεσε την ψυχή του, για να φάνε τα παιδιά του, ο άρρωστος που δίνει μάχη για τη ζωή του,ο πρόσφυγας που πέρασε τα πάνδεινα για ενα καλύτερο μέλλον. Το πιο δύσκολο μετάλλιο μέχρι το επόμενο…… Υπερήφανος!!#glasgow2019 #triplejump