LIVE η Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου, Λεύκιππος – Ζέφυρος και Αίαντας Ευόσμου – ΓΑΣ Κομοτηνή

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου, Λεύκιππος – Ζέφυρος και Αίαντας Ευόσμου – ΓΑΣ Κομοτηνή για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον β’ όμιλο του βορρά.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής και πέμπτης του β’ γύρου Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου, Λεύκιππος – Ζέφυρος και Αίαντας Ευόσμου – ΓΑΣ Κομοτηνή

Ώρα 15:07 Τα παιχνίδια σήμερα διεξάγονται σε τρεις διαφορετικές ζώνες, με το πρώτο από αυτά σε περίπου μισή ώρα από τώρα και για αυτό έχει ανοίξει το live από τόσο νωρίς.

Ώρα 15:13 Στις 15:30 λοιπόν έχουμε το τζάμπολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον Αστερα Σίνδου, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής που είναι σημαντικό στην υπόθεση παραμονής.

Ώρα 15:18 Στις 6 θα έχουμε τις υπόλοιπες αναμετρήσεις και αυτες του ΓΑΣ στον Αιαντα Ευόσμου και του Λέυκιππους με τον Ζέφυρο με την αγωνιστική να αολοκληρωνεται αργά το βραδυ αφού στις 9 στο Αλεξανδρειο η Μακαμπη υποδεχεται την ΜΕΝΤ.

Ώρα 15:23 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής: Ασπίδα Ξάνθης-Αστέρας Σίνδου, ΔΕΚΑ-ΑΟ Πολύγυρου, ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΒΑΟ, Αίας Ευόσμου-ΓΑΣ Κομοτηνή, Λεύκιππος Ξάνθης-Ζέφυρος, Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΣ Ευκαρπίας και Μακαμπή-ΜΕΝΤ

Ώρα 15:29 Να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.

Ώρα 15:32 Ξεκίνησε το παιχνίδι της Ασπίδας Ξάνθης με τον Αστέρα Σίνδου! 

Ώρα 15:35 Τα μέλη της εταιρείας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα της έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ώρα 15:41 Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 15:46 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:47 Με δύο λεπτά να απομένουν για το τέλος της πρώτης περιόδου, η Ασπίδα Ξάνθης προηγείται του Αστέρα Σίνδου με 15-12.

Ώρα 15:51 Τέλος πρώτης περιόδου στο «παλατάκι» του Ευμοίρου, χωρίς κάποια αλλαγή στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου δεκαλέπτου. Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου 15-12!

Ώρα 15:56 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:02 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες)

Ώρα 16:05 Στο 16′ η Ασπίδα συνεχίζει να προηγείται με 23-22 του Αστέρα Σίνδου στο Εύμοιρο!

Ώρα 16:07 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:09 Καλό σερί για την Ασπίδα και στο 18′ προηγείται με 28-22 πλέον του Αστέρα!

Ώρα 16:14 Τέλος χορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:18 Τέλος και της δεύτερης περιόδου στην Ξάνθη, με τον Ασπίδα στο +8. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου 34-26!

Ώρα 16:38 Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της Ασπίδας στην επανάληψη που με ένα σερί 7-0 προηγείται πλέον με 41-26 του Αστέρα Σίνδου.

Ώρα 16:45 Στο 26′ η Ασπίδα έχει διευρύνει το προβάδισμα της και προηγείται πλέον με 48-31 του Αστέρα Σίνδου.

Ώρα 16:53 Περίπου ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου 56-37.

Ώρα 16:57 Τέλος και της τρίτης περιόδου. Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου 60-39!

Ώρα 17:19 Τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο, μεγάλη νικήτρια η Ξανθιώτικη ομάδα! Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Αστέρας Σίνδου 76-59!

Ώρα 17:25 Να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.

Ώρα 17:31 Τα μέλη της εταιρείας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα της έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ώρα 17:36 Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 17:42 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:49 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:55 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες)

Ώρα 18:02 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:01 Έχουν ξεκινήσει και τα παιχνίδια του Λεύκιππου Ξάνθης και του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ώρα 18:09 Τέλος χορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:19 Τέλος πρώτης περιόδου στο «Φ. Αμοιρίδης». Λεύκιππος Ξάνθης – Ζέφυρος 14-12!

Ώρα 18:22 Τέλος της πρώτης περιόδου και στον Εύοσμο. Αίαντας Ευόσμου – ΓΑΣ Κομοτηνή 27-19!

Ώρα 18:46 Τέλος ημιχρόνου στο «Φ. Αμοιρίδης». Λεύκιππος Ξάνθης – Ζέφυρος 23-25.

Ώρα 18:47 Τέλος ημιχρόνου και στον Εύοσμο. Αίας Ευόσμου – ΓΑΣ Κομοτηνή 43-41.

Ώρα 19:14 Ολοκληρώθηκε και η τρίτη περίοδος στον Εύοσμο.
Αίας Ευόσμου – ΓΑΣ Κομοτηνή 56-54!

Ώρα 19:16 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου και στην Ξάνθη. Λεύκιππος Ξάνθης – Ζέφυρος 39-41!

Ώρα 19:47 Τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης».
Λεύκιππος Ξάνθης – Ζέφυρος 54-57!

Ώρα 19:48 Μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και στον Εύοσμο.
Αίας Ευόσμου – ΓΑΣ Κομοτηνή 75-70!