Γ’ Εθνική: Νέα ήττα από την Πέρνη για το Κόσμιο

Δεν τα καταφερε με τον Κεραυνό Πέρνης στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα με 2-0 σε ένα ματς που κρίθηκε απο το πρώτο κιόλας μερος.

Η ομάδα της Πέρνης, που ήθελε οπωσδήποτε την νίκη μετά το -6 από την διακίωση της Ασπιδας μπήκε πολύ δυνατά στο αγώνα και στο 2′ κέρδισε πέναλτι όταν ο Χατζηκυριάκου ανατράπηκε απο τον Δημοσθένους με τον Μπαντάνη να αστοχεί σε εκτελεση αλα πανένκα στελνοντας την μπαλα στο δοκαρι. Το γκολ για τον Κεραυνό ήρθε ωστόσο στο 5 από απ’ ευθείας εκτελεση κόρνερ του Μπουλγουρα που αιφνιδίασε τον Δεληγιάννη κανοντας το 0-1.


Στο 28′ οι γηπεδούχοι έχασαν ασύλληπτη ευκαιρία για να φέρουν στα ίσια το ματς με τον Χατζητουλούση να πιάνει δυνατή κεφαλιά όμως ο Μπαντάνης πάνω από την γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο προτού η μπάλα περάσει την γραμμή. Ένα λεπτό αργότερα ο Παναγιώτου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Ερκάν, Νάνου και Καρασιούνα φάνηκε να βοηθά στο επιθετικό κομμάτι τους ασπρόμαυρους, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με μεγάλη ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα.
 Η μοναδική αξιόλογη στιγμή του δεύτερου μέρους σημειώθηκε στο 76′ με τον Στοΐνοβιτς να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Ψαρά, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το τελείωμα του νεαρού επιθετικού.
 

Μετά την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ Κοσμίου περιμενει την μαθηματική επιβεβαιωση του υποβιβασμου του πριν το ντερμπι με το Αβατο στην Ξάνθη ενώ από την άλλη ο Κεραυνός βρεθηκε στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού και το Καλαμπάκι.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Στρατούδης, Διαμαντής και Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ(Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης(46΄ Αμέτ Ερκάν), Τριάντος, Πλασταράς, Δημοσθένους, Ταχτσόγλου, Στοϊνοβιτς, Λεβέντελλης (78΄ Λάσκαρης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης (46΄ Καρασιούνας), Τζατζανάς (46΄ Νάνος)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Ψαράς, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας (19΄ Χαλπέτης), Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Παυλίδης, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος (78΄ Χαριτίδης), Παναγιώτου (75΄ Κλοκίδης), Γεωργιάδης (65΄ Σαμαράς), Χιονίδης.