Γ’ Εθνική: Κρίσιμες αποστολές με δυνατές ομάδες της Θεσσαλονίκης για τους Θρακιώτες (15:30, LIVE ThrakiSportS)

Σημαντική είναι η 18η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και του Β’ Ομίλου του Βορρά, αφού οι τρεις ομάδες της Θράκης δίνουν σημαντικούς αγώνες με ομάδες της Θεσσαλονίκης ώστε να παραμείνουν στους στόχους τους.

Ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα, στις 15:30 το μεσημέρι η Ασπίδα Ξάνθης που έμεινε κάπως πίσω στην κούρσα της ανόδου και βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και έναν βαθμό πάνω από τον σημερινό της αντίπαλο Αστέρα Σίνδου σε έναν αγώνα όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Πολύ δύσκολο αγώνα δίνει στις 6 ο Λεύκιππος στην Ξάνθη απέναντι στον ισόβαθμο και φορμαρισμένο Ζέφυρο Περαίας που εκεί που κινδύνευε όπως και η Ξανθιώτική ομάδα βρέθηκαν στην πρώτη τετράδα κυνηγώντας την προνομιούχο πρωτη δυάδα και τον δεύτερο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Τέλος την ίδια ώρα κρίσιμο αγώνα δίνει και ο ΓΑΣ Κομοτηνή στον Εύοσμο κόντρα στο απρόβλεπτο φέτος Αίαντα του πρωην παίκτη του Γιώργου Σκέμπη με στόχο 7η σερί νίκη του και την 6η εκτός έδρας. Από τις 15:30 το ThrakiSportS θα έχει live ενημέρωση για την εξέλιξη και των τριών αγώνων των ομάδων της Θράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ