Γ’ Εθνική: Άξιζε κάτι περισσότερο ο Εθνικός Αλελανδρούπολης απέναντι στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Αν και προσπάθησε και έφτασε κοντά στο προηγηθεί τελικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε με 0-2 από τον δυνατό Αλέξανδρο Κιλκις και πλέον παρά την αφαίρεση βαθμών από την Πέρνη η υπόθεση παραμονή τελείωσε 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Εθνικός δεν μπήκε καλά στον αγώνα με τους Κιλκισιώτες να έχουν την κατοχή της μπάλας, ώστοσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορρόπησε και απείλησε τον έμπειρο Αθανασίου με τον Γκουντενούδη στο 12′ μετά από κεφαλιά. Στο 14′ από λάθος απόκρουση του Μπινόπουλου η μπάλα πήρε ύψος αλλα η κεφαλιά του Αγαθαγγελίδη απομακρύνθηκε τελικά από τους αμυντικούς του Εθνικού. Στο 21′ ο Εθνικός απείλησε και παλι αλλα το σουτ του Μαρασλή μεσα από την μικρή περιοχή κόπηκε από τα σώματα των αμυντικών. Τρεις μεγάλες φασεις είχε ο Αλέξανδρος μεχει το ημίχρονο. Στο 30′ ο Φορτζίου σουτάρει από πλεονεκτική θέση μετά από αντεπίθεση αλλά το συρτό του σουτ περνά μόλις άουτ, ενω στο 34′ παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ όταν ο Λίτσιος σουτάρει κατά λάθος προς το τέρμα της ομάδος του, αλλά ο Μπινόπουλος έπεσε εντυπωσιακά και έσωσε την εστία του. Τέλος στο 42′ νεα μεγάλη φάση για το Κιλκίς, όταν ο Δορουγιδένης έστειλε κατά λάθος την μπάλα προς τα πίσω βγάζοντας αντεπίθεση, αλλά ο Μπινόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φορτζιου.

Στο δευτερο μερος ο Εθνικός δεν ξεκλινησε καλά παρά οτι απείλησε πρώτος με την κεφαλιά του Σωτηρακη στο 47′ που μπλοκαρε ο Αθανασίου, με τον Νίκο Βασιλειάδη με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά να κρεμα τον Τάσο Μπινόπουλο κανοντας το 0-1. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Εθνικός στο 55′ σε αντεπίθεση αλλα ο Μαρασλής δεν έκανε καλό κοντρολ και έχασε την μπάλα. Νέα καλή φάση είχε ο Εθνικός στο 70, με την άμυνα του Αλεξάνδρου να μην μπορεί να διώξει στην μικρή περιοχή, αλλά δεν βρέθηκε κανένας να σπρώξει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα, όπως σε σχεδόν παρόμοια φαση και μπερδεμα της αμυνας στο 75′ ο Μαρασλής έπεσε στην μικρή περιοχή με τους Εβρίτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι και τον Γεωργαντζοπουλο που περασε νωρίτερα ως αλλαγη να μην πιανει καλα το σουτ. Έτσι φτασαμε στο 80′ όταν ο Αγαθαγγελίδης σε αντεπίθεση ξεφυγε και μονος απέναντι στον Μπινόπουλο με ωραίο πλασε έκανε το τελικό 0-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δίγκας): Μπινοπουλος, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος (52′ Γεωργαντζόπουλος), Σωτηράκης, Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (61′ Καρακασίδης), Γκουντενούδης, Κούπας, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Κάργας, Βασιλειάδης, Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Φορτζίου, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιαννης