Γ’ Εθνική: Το ενδιαφέρον σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Χρυσούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, όπου έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις στην κορυφη αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας.

Σημαντικό είναι και το Ξανθιώτικο ντέρμπι γοήτρου ανάμεσα στους ισόβαθμούς Ορφέα και Άρη Αβάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ όπου και οι δυο χρησιμοποιούν ως εδρα, ιδιώς μετά τον ημιτελικό κυπελλου της ΕΠΣ Ξάνθης όπου με το φοβερο τερμα του Θοδωρου Τορομανίδη ο Ορφέας προκρίθηκε στον τελικό. Οι δυο ομάδες μετά τους σπουδαίες νίκες επί των δυο ομάδων της Χρυσούπολης, ο Αρης του Νέστου και ο Ορφέας του Κεραυνού Πέρνης έφτασαν τους 31 βαθμούς και εξασφαλισαν πολύ πρόωρα την παραμονή τους κοιτώντας να τερματίσουν στην πρωτη τετράδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια μετά την διακαίωση της Ασπίδας Ξάνθης μετά την εφεσή της κατά του Κεραυνού Πέρνης για την παράνομη χρησιμοποίηση του Βασίλη Λαζαρίδη, οι αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς, Ασπίδα Ξάνθης – Αετός Ορφανού, ΠΑΟ Κοσμίου – Κεραυνός Πέρνης και Απόλλων Παραλιμνίου – Α.Ε. Καλαμπακίου μοίαζουν για προωροι τελικοί, ιδίως για Ασπίδα Ξάνθης, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Κεραυνό Πέρνης και Καλαμπάκι.

Σπουδαίος αγώνας αναμένεται στην Χρυσούπολη όπου ο Νέστος μετα την πρωτη του ήττα από τον Αρη Αβάτου με πολλά παράπονα υποδέχεται σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα τον Πανσερραικό που προ λίγων αγωνιστικών είχε κερδίσει την αλλη ανταγωνίστρια της πρώτης θέσης Καβαλα, η οποία θα έχει ευκολο αγώνα με τον ουραγο Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου, Ασπίδα Ξάνθης – Αετός Ορφανού, ΠΑΟ Κοσμίου – Κεραυνός Πέρνης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς, Απόλλων Παραλιμνίου – Α.Ε. Καλαμπακίου, Νέστος Χρυσούπολης – Πανσερραϊκός και Καβάλα – Εθνικός Σιδηροκάστρου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 6 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ 6 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ