Volley League: 6+1 tips για τον αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Εξόρμηση στην Θεσσαλονίκη έχει το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα για την ΑΕ Κομοτηνής που αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Ηρακλή.

Όπως πριν από κάθε ματς των ομάδων της Θράκης, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει 6+1 tips για την αναμέτρηση, ώστε να είστε διαβασμένοι και για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

1. Στο παρελθόν έχουν γίνει 5 αγώνες μεταξύ Ηρακλή και Κομοτηνής. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πανηγυρίσει σε όλους τους αγώνες την νίκη. Τη σεζόν 1998-99 με σκορ 3-0 και 3-1, τη σεζόν 1997-98 με 3-2 και 4-1 και πέρυσι για το Λιγκ Καπ με 3-1 στην Κομοτηνή.

2. Συνεπώς η ΑΕ Κομοτηνής σήμερα ψάχνει όχι μόνο τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα φέτος και πρώτη εκτός έδρας, αλλά και την πρώτη της ιστορίας της με αντίπαλο τον Ηρακλή.

3. Η ΑΕ Κομοτηνής με βάση της προκήρυξη του πρωταθλήματος ακόμα και να μην πάρει άλλο βαθμό θα παίξει στα πλέι άουτ με την ομάδα που θα τερματίσει στην 9η θέση. Συνεπώς δεν έχει κάποιο βαθμολογικό άγχος, αναμένεται να παίξει ελεύθερα και σιγά σιγά να αναζητήσει ρυθμό ανεβάζοντας το αγωνιστικό της επίπεδο για τα ματς που θα κρίνουν την παραμονή της στα πλέι άουτ.

4. Ο Ηρακλής βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που έγινε στην Κυψέλη την περασμένη εβδομάδα με 3-1 σετ και θέλει τη νίκη για να πατήσει πιο γερά στην 8αδα και να αποφύγει τις περιπέτειες.

5.  «Η ομάδα μου προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο ρυθμό για να μπορέσει να κάνει την διαφορά στο φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και για τα τελικά του κυπέλλου. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στην πίεση. Πιστεύω πως δικαιούμαστε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλά δεν είναι αργά. Εχουμε δύσκολο έργο με την Κομοτηνή αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη για την ψυχολογία μας», δήλωσε για τον σημερινό αγώνα ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ηρακλή, Κλίντι.

6. «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν προκειμένου να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά και την κατάλληλη στιγμή να παίξουμε την παραμονή μας. Κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε αγώνα», είπε ο τεχνικός της ΑΕ Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης.

7. Βασιλειάδης και Δεληκωστίδης οι δύο διαιτητές της αναμέτρησης, με παρατηρήτη τον Μιχελινάκη, επόπτες τους Τοσουνίδη και Βαγγέλογλου και γραμματεία τον Καρακούλια. Το ματς ξεκινά στις 19:30, μεταδίδεται από  το ThrakiSportS και κλείνει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Νωρίτερα στις 17:30 παίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον ΠΑΟΚ, ματς που επίσης θα μεταδοθεί από το ThrakiSportS.