Super League: Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον ΑΟΞ (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην τελική ευθεία του, αφού έχουν απομείνει πλέον άλλες επτά αγωνιστικές για το τέλος του.

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει στα Ιωάννινα τον τοπικό ΠΑΣ στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία του προγράμματος του Σαββάτου στην Super League και το ThrakiSportS όπως πριν από κάθε επίσημο ματς της ομάδας της Θράκης σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από ενδιαφέροντα στοιχεία για τον αγώνα.

  1. Αμφοτερες οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες της περασμένης εβδομάδας. Ο μεν ΑΟΞ από την ήττα σοκ στην έδρα του από τον Λεβαδειακό, ο δε ΠΑΣ Γιάννινα από αυτήν εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό.
  2. Φουλ της ισοπαλίας δείχνει η προϊστορία για το σημερινό παιχνίδι, αφού σε 11 παιχνίδια στην Ήπειρο ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΑΟΞ τα 8 έχουν λήξει ισόπαλα, με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει 2 νίκες και τους Θρακιώτες την άλλη μία.
  3. Μάλιστα και τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Ξάνθης στους «Ζωσιμάδες» έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ η ομάδα της Θράκης αν αναδειχθεί ισόπαλη και σήμερα θα σπάσει το ρεκόρ στην ιστορία της των πέντε συνεχόμενων ισοπαλιών στο πρωτάθλημα.
  4. Ο ΑΟΞ έχει να «δει» διπλό από τις 5 Νοεμβρίου, οπότε και κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας έχει ξεχάσει τη λέξη νίκη, αφού μετρά 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
  5. Απών από την αποστολή που ταξίδεψε και διανεκτέρευσε στα Γιάννενα ο Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς που όχι μόνο εκτίει, αλλά είχε και έναν μικροτραυματισμό. Αναλυτικά η αποστολή με ένα κλικ εδώ.
  6. Χωρίς Κρίζμαν, Αθανασιάδη, Σιόντη και Παμλίδη ο ΠΑΣ. Τρεις σημαντικές δηλαδή απώλειες στην επιθετική τους γραμμή έχουν οι γηπεδούχοι. Αναλυτικά η αποστολή τους με ένα κλικ εδω.
  7. Μια πιθανή σύνθεση για τον ΑΟΞ είναι η εξής: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σιλά, Καμαρά, Καντά, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Μπρίτο, Γέντρισεκ.
  8. Από την άλλη μια πιθανή σύνθεση για τους γηπεδούχους είναι η: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Βιδάλ, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Νικολιάς, Ξύδας, Λέο, Μάνος.
  9. Ρεκόρ συνεχόμενων συμμετοχών θα σπάσει όπως όλα δείχνουν σήμερα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αφού θα φτάσει τα 82 σερί ματς χωρίς να έχει χάσει ούτε λεπτό με τη φανέλα του ΑΟΞ.
  10. Η ομάδα της Θράκης θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό παιχνίδι και οπωσδήποτε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στα Πηγάδια για να μη μπλέξει σε… περιπέτειες.
  11. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες» θα είναι ο Βαγγέλης Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων, με πρώτο βοηθό τον κ. Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) και δεύτερο τον Δίπλαρη (Καρδίτσας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Νταούλς επίσης από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.