Super League: Έδειξε τον δρόμο στους μεγάλους η Κ19 του ΑΟΞ που πέρασε εύκολα από τα Γιάννενα

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή όχι μόνο είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά παραβίασε και τέσσερις φορές την αντίπαλη εστία για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Κώστας Θυμιάνης με πλασέ σε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Γιάννη Δουλγέρη, ενώ στο 37′ ήρθε και το 0-2 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Οκάν Σουλεϊμάν, που στο 15′ είχε νικηθεί σε έναν τετ-α-τετ με τον Βενετικίδη.

Ο ίδιος έχασε και νέο τετ-α-τετ με τον κίπερ του ΠΑΣ στο 47′. Στο 59′ οι νέοι του ΠΑΣ είχαν δοκάρι μετά από κεφαλιά του Λιάσου, ενώ μείωσαν σε 1-2 οκτώ λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Σακκά που έκανε ένα δυνατό σουτ και νίκησε τον Γκάρα.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή απάντησαν άμεσα και στο 72′ ο Ευθύμης Τσάπαρης χρίστηκε σκόρερ για το 1-3, για να μειώσει εξίσου άμεσα σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιάσου ο ΠΑΣ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83ο λεπτό ο Νεκτάριος Κοτόπουλος με ένα ωραίο σουτ.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Γκάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Γκατζόγιας, Τσάπαρης, Τσιλιγγίρης (62’ Φροσύνης), Θυμιάνης, Κοτόπουλος, Δουλγέρης (78’ Τριανταφύλλου), Σουλειμάν Οκάν (87’ Σπυριδωνίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης (73’ Παππάς Γ.), Γώγος, Βασιλάκης, Τσούνης (87’ Παναγιωτίδης), Μπούμπας, Σακκάς, Καραμποίκης (46’ Παππάς Α.), Λιάσος, Νάουμετς.