Συνεχίζονται τα μαθήματα τένις στην Κομοτηνή από τον Σύλλογο Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

Παράταση της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης δημοτικού γηπέδου τένις, στο Σύλλογο Αδιόριστων Επιστημόνων Φυσικής Αγωγής Νομού Ροδόπης, έδωσε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, στην τελευταία συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για το γήπεδο τένις που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου Κομοτηνής. Ο Σύλλογος Αδιόριστων Επιστημόνων Φυσικής Αγωγής Νομού Ροδόπης αιτήθηκε τη συνέχιση της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του γηπέδου για τα επόμενα δύο έτη δηλαδή μέχρι 31-12-2020 για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και συγκεκριμένα: Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 16:00 έως 21:00 μ.μ., και το Σάββατο από ώρα 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και από 16:00 μ.μ. έως 18:00 μ.μ. Επίσης, αιτήθηκε την παραχώρηση της χρήσης δύο προβολέων φωτισμού για την πραγματοποίηση προπονήσεων του συλλόγου μετά τη δύση του ήλιου καταβάλλοντας κάποιο αντίτιμο μηνιαίως ανάλογα με τη χρήση τους.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα και με βάση της εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας και το ύψος του αντιτίμου για την χρήση των προβολέων, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Χρόνος”.

Από τον ερχόμενο μήνα αναμένεται να αρχίσουν οι προπονήσεις στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ σε Μεταλλουργική και 1ο γυμνάσιο τους χειμερινούς μήνες γίνονται οι προπονήσεις. Η Ακαδημία τένις του Συλλόγου Αδιόριστων Επιστημόνων Φυσικής Αγωγής Ν. Ροδόπης, που μετράει ήδη εφτά χρόνια ενεργούς συμμετοχής στα γήπεδα, καλεί τους ενδιαφερόμενους να μάθουν περισσότερα για το τένις και σίγουρα θα το αγαπήσουν. Τηλ. Επικοινωνίας: 6976765112 Αθανασία Κόψα – υπεύθυνη προπονήτρια-γυμνάστρια των τμημάτων τένις.