Κύπελλο Ελλάδος: Ντεμπούτο με αποκλεισμό για τον Γιούρι Λοντίγκιν στον Ολυμπιακό

Ντεμπούτο έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο, πρώην πορτιέρο του ΑΟΞ και της Ζενίτ, Γιούρι Λοντίγκιν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό σημαδεύτηκε από τον αποκλεισμό έκπληξη των ερυθρολεύκων από την Λαμία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς, επέλεξε πιο ευέλικτο σχήμα και έδωσε την ευκαιρία και στον πρόσφατα αποκτηθέντα Γιούρι Λοντίγκιν να ξεκινήσει βασικός.

Οι Πειραιώτες αν και είχαν την υπεροχή και δημιουργούσαν ευκαιρίες, ενώ έχασαν και πέναλτι που απέκρουσε ο πορτιέρο της Λαμίας, δέχθηκαν το ένα και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 53′ από τον Τόμας που νίκησε τον άλλοτε γκολκίπερ του ΑΟΞ, Γιούρι Λοντίγκιν στην μοναδική φάση των Φθοιωτών στο παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λοντίγκιν, Μπουχαλάκης (56′ Φορτούνης), Νάτχο, Γκερέρο (56′ Ποντένσε), Γκιγιέρμε, Μασούρας, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Σολδάνο (65′ Χασάν) και Σισέ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Καρυπίδης, Μπεχαράνο (79′ Βασιλαντωνόπουλος), Πλιάτσικας, Καραμάνος, Ασούμπρε (59′ Ρόμανιτς), Τομάς, Σκόνδρας, Επστάιν, Μπλάζιτς (67′ Μπουλούλης) και Ασίγκμπα.