Super League: To πρόγραμμα των ακαδημιών Κ19, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Πλήρης είναι η αγωνιστική δράση των 3 τμημάτων υποδομής της  του ΑΟΞ που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League και αγωνίζονται όλες την ίδια μέρα.

Η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή το Σάββατο στις 11:00 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 5η θέση με 37 βαθμούς κι ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι γηπεδούχοι στην 10η θέση με 28 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νέος, Λιόντος και Τσαντάς της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ17 του Κώστα Προδρομίτη το Σάββατο στις 13:45 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων. Η ξανθιώτικη ομάδα που μόνο με θαυμα θα περάσει στην προνομιούχο δυάδα είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 1η με 41. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ανεστίδης, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη το Σάββατο στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση  μαζί με τον Άρη  με 23 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 34 βαθμούς κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γιαπουντζής, Χρυσέλης, Πασσιάς της ΕΠΣ Ξάνθης.