ΕΠΣ Θράκης: Φόρος τιμής στον εκλιπόντα Νίκο Πάπο από την Ελπίδα Σαπών

Φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της Ελπίδας Σαπών Νίκο Πάπο (Νίκο Παπά) απέδωσε ο αθλητικός κόσμος της περιοχής πριν λίγες ημέρες στο γήπεδο των Σαπών κατά τη διάρκεια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της ομάδας με το Νέο Σιδηροχώρι.

Στην αρχή τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού και καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου, από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Νίκος Πάπος, φορούσαν μαύρο περιβραχιόνιο. Η Συγκίνηση όλων ήταν έκδηλη αφού το όνομα του εκλιπόντος ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία και την πορεία της Ελπίδας Σαπών.

Στη μνήμη του μάλιστα η εφημερίδα Ελεύθερη Άποψη των Σαπών, από όπου και η φωτογραφία, έγραψε:

Αγαπητέ φίλε Νίκο εκ μέρους των συμπατριωτών σου από τις Σάπες που τόσο αγάπησες και σε αγάπησαν δέξου τον ίστατο χαιρετισμό.
Παρότι χρόνια ζούσες στην Ξάνθη με την αγαπημένη σου σύζυγο Αλίκη και το καμάρι σου τον γιό σου τον Χρήστο, ποτέ δεν ξέχασες τη γενέτειρά σου.
Αρκετά συχνά σε χαρές, σε λύπες, σε εκδηλώσεις και πολλές παρασκευές στο παζάρι ήσουν εδώ, έδινες το παρόν.
Έβλεπες φίλους και γνωστούς πάντα με το χαμόγελο με τον καλό το λόγο, με χιούμορ, με αισιοδοξία και με το κέφι που διέθετες.
Ο Νίκος ο Πάπος, ο δικός μας Νίκος σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς με τον Πανάγο, τον Ισίδωρο, τον Δαμιανό, τον Κοσμά τον Κεραμυδά, τον Αλεξίου και όλους τους άλλους της παρέας σας που γεμίζατε με ζωντάνια κίνηση και υπερηφάνεια τη μικρή μας πόλη.
Υπήρξες ενεργός πολίτης με τύχες στη φιλαρμονική, στους προσκόπους στην Ελπίδα Σαπών σε θεατρικές παραστάσεις, σε σχολικούς αγώνες, σε συλλόγους και σε σωματεία.
Αγαπητέ Νίκο υπήρξες για μας φίλος, δάσκαλος, συμπατριώτης, γείτονας και συνεργάτης στην προσπάθεια για την προκοπή του τόπου μας.
Αγαπούσες τη ζωή, την οικογένειά σου, τους φίλους σου και τον αθλητισμό.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη και τώρα ότι έφυγες για το μεγάλο ταξίδι.
Να ξέρεις ότι θα σε θυμόμαστε και θα σε θυμόμαστε πάντα .
Για μας θα αποτελείς ένα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας ένα λιθαράκι στην εδραίωση και στην θεμελίωση των προσπαθειών της μικρής μας κοινωνίας για πρόοδο.
Καλό ταξίδι φίλε Νίκο.
Μετέφερε απ’όλους μας τους χαιρετισμούς μας στον κυρ Γιώργο, την κυρά Μαρίκα, τον κυρ Στέργιο, την κυρά Νίτσα και στον Δημητράκη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
Ε.Α