Volley League: Το υπόλοιπο πρόγραμμα των τριών πιθανών αντιπάλων της ΑΕ Κομοτηνής στα πλέι άουτ

 

Δεν τα κάταφερε σε ένα σημαντικό αγώνα για την 17η αγωνιστική της Volley League o Eθνικός Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά και πλέον όλα δείχνουν ότι μαζί με Ηρακλή και ΑΕΚ Αθηνών θα παλέψει ώστε να αποφύγει τα πλει αουτ παραμονής και τις αναμετρήσεις με την ΑΕ Κομοτηνής που εκτός απροόπτου θα τερματίσει τελευταία στην κανονικη περίοδο.

Με βαση το πρόγραμμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θέλει το δύο στα δύο στο Μιχαλης Παρασκευόπουλος απέναντι στις δυο ΑΕΚ των Αθηνών και της Κομοτηνής και ότι το καλύτερο στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αφού με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο. Πλέον η Κηφισιά με 19 βαθμούς δείχνει να μην κινδυνεύει, ενώ το ματς – τελικός εκτιμάται ότι θα είναι το Εθνικός – ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η μάχη της αποφυγής των πλέι αουτ
7. ΗΡΑΚΛΗΣ (16 βαθμοι): ΑΕ Κομοτηνής (εντος), ΡΕΠΟ, ΡΕΠΟ, Παμβοχαικός (εντος), Φοίνικας Σύρου (εκτος)
8. ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (13 βαθμοι): Παμβοχαικος (εκτος), Φοίνικας Σύρου (εντος), Εθνικός Αλεξνδρούπολης (εκτος), Κηφισιά (εντος), ΠΑΟΚ (εκτος)
—————————————–
9. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (13 βαθμοί): ΠΑΟΚ (εντος), Ολυμπιακός (εκτος), ΑΕΚ (εντος), Παναθηναικός (εκτος), ΑΕ Κομοτηνής (εντος)
10. ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (5 βαθμοί): Ηρακλής (εκτος), ΡΕΠΟ, Παμβοχαικός (εκτος), Φοίνικας Σύρου (εντος), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εκτος)