Μεικτές Ομάδες: Οι αντίπαλοι των ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Έβρου στην φάση των νοκ άουτ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων.

Το παράδοξο είναι ότι η κλήρωση πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος όμιλος όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης, με αποτέλεσμα να μπουν στην κληρωτίδα οι κωδικοί Α1 και Α2 που σντιστοιχούν στον πρώτο και τον δευτερο της βαθμολογίας.

Αυτό που μαθηματικά είναι βέβαιο είναι ότι η ΕΠΣ Θράκης έχει αποκλειστεί τόσο από τους Νέους όσο και από τους Παίδες. Αντιθέτως, οι ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης έχουν προκριθεί στους Παίδες ενώ στους Νέους θα προκριθεί ένας από τους δύο, ίσως και οι δύο.

Συγκεκριμένα, στις Μεικτές Νέων διεκδικούν τα δυο εισιτήρια οι ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Καβάλας. Όποιος τερματίσει πρώτος θα υποδεχθεί την ΕΠΣ Ηπείρου. Όποιος αναδειχθεί δεύτερος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΠΣ Σερρών.

Στις Μεικτές Παίδων που έχουμε δεδομένη την πρόκριση για Έβρο και Ξάνθη αλλά δεν ξέρουμε ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δευτερος, ο πρώτος θα παίξει στην έδρα του με την ΕΠΣ Κοζάνης και ο δεύτερος εκτός έδρας με την ΕΠΣ Δράμας.