Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα των δύο μονομάχων του τίτλου Καβάλας και Νέστου! Πιο βατό το πρόγραμμα του ΑΟΚ

 

«Φωτιά» έβαλε στην υπόθεση τίτλου του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής ο Άρης Αβάτου, αφού επικρατώντας του Νέστου Χρυσούπολης που γνώρισε την πρωτη του ήητα μετά από 20 αγώνες έδωσε το δικαίωμα στην Καβάλα εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη να μειώσει στο πόντο 6 αγώνες πριν το φινάλε. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Νέστος που έχει το πλεονέκτημα ισοβαθμίας με μια νίκη (3-2) και μια ισοπαλία (0-0) , φαινεται θεωρητικά να έχει δυσκολότερα παιχνίδια σε σχέση με την Καβάλα, αφού έχει να αντιμετωπίσει τους ιδιαίτερα επικίνδυνους Σερραίους του Πανσερραικού και του Παραλιμνίου και τον ζημιάρη Αετό Ορφανού στην Χρυσούπολη, ενώ ένας πολύ σημαντικός αγώνας  είναι αυτός της 23ης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ξάνθης στο όχι και τυχερο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη όπου γνωρισε και την ήττα με το Αβατο. Θεωρητικά εύκολοι είναι οι αγώνες με Κόσμιο και Σιδηρόκαστρο.

Από την άλλη η Καβάλα φαίνεται να έχει πιο εύκολο πρόγραμμα με δυσκολότερο παιχνίδι αυτό με τον Αετό στο Οφρύνιο, ομάδα που πιθανόν θα ρυθμισει ποια ομάδα του Νομού Καβαλας θα τερματισει στην πρώτη θεση. Δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι με το Καλαμπάκι εαν οι Δραμινοί παλεύουν για την παραμονή τους. Ευκολα θα είναι πάντα σε θεωρητικό επίπεδο οι αγώνες με Σιδηρόκαστρο, Αλέξανδρο Κιλκίς, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ασπίδα Ξάνθης.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα που έχει καθένας από τους δύο μονομάχους:

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΟΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (49 βαθμοί): Πανσερραϊκός (εντός), Απόλλων Παραλιμνίου (εντός), Ορφέας Ξάνθης (εκτός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός), Εθνικός Σιδηροκάστρου (εκτός), Αετός Ορφανού (εντός)

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (48 βαθμοί): Εθνικός Σιδηροκάστρου (εντός), Αετός Ορφανού (εκτός), Αλέξανδρος Κιλκίς (εντός), ΑΕ Καλαμπακίου (εκτός), Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εντός), Ασπίδα Ξάνθης (εκτός)