Έξαλλοι οι φίλοι του Εθνικού: «Πόση ξεφτίλα πια να αντέξουμε;» – Οργισμένη απάντηση από παίκτες…

Η βαριά ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από τον Αετό Ορφανού και κυρίως το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή, εκ των οποίων οι τρεις… τερματοφύλακες, προκάλεσαν την αντίδραση των φιλάθλων των περσινών πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου.

Κάνουν λόγο για «ξεφτίλα», καταφέρονται κατά της κεντρικής διοίκησης λέγοντας ότι είναι «λίγοι» να εκπροσωπούν διοικητικά τον Εθνικό και υποστηρίζοντας ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει έτσι κι αλλιώς, ενώ αφήνουν υποννούμενα και για την «επιχορήγηση», προφανώς αυτήν που δίνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Αφορμή για όλα αυτά το δημοσίευμα του ThrakiSportS για το γεγονός ότι ο Εθνικός αγωνίστηκε στον αγώνα με τερματοφύλακα όχι μόνο κάτω από τα δοκάρια αλλά και στο κέντρο και την επίθεση, το οποίο αναπαρήχθη στον αέρα αθλητικών ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, όπως του Σπορ FM.

Ωστόσο η ανάρτηση των φίλων του Εθνικού προκάλεσε την αντίδραση παικτών, με τους Σεβαστό Γκαβανόζη και Στέλιο Βογιατζή να απαντούν, αλλά και να ανοίγουν διάλογο με τους διαχειριστές της σελίδας των φίλων του Εθνικού.

Έγραψαν αρχικά οι φίλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:
«Ορφάνι-Εθνικός 5-1…Σήμερα γίναμε γνωστοί σε όλη την Ελλάδα,αφού πρίν λίγα λεπτά δημοσιογράφος του sport fm είπε στον αέρα για τον ιστορικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης ότι έχασε σχεδόν άνευ αγώνος παίζοντας με έναν τερματοφύλακα στο τέρμα και έναν στον χώρο του κέντρου…
ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ???
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ)
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ???
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ
ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ!»

Απάντησε ο Σεβαστός Γκαβανόζης: «Για τα 12 παλικάρια που πήγαν σήμερα ώστε να μην γίνει περισσότερο ξεφτίλα ο σύλλογος ούτε αναφορά…αλλά το θέμα μας μια ζωή είναι να κραζουμε την εκάστοτε διοίκηση από την κερκίδα πάρα να βοηθήσουμε σε μια δύσκολη χρονιά με πολλά λάθη και λάθος επιλογές».
Στην αναφορά αυτή, οι διαχειριστές της σελίδας του απάντησαν: «Γκαβανόζη,εκτός θέματος είσαι,σεβόμαστε όσους πήγαν στο παιχνίδι,αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αφορούν τους αθλητές».
Από την πλευρά του, ο παίκτης ανταπάντησε: «Ναι δίκιο έχεις εγώ είμαι εκτός θέματος που από μέσα Ιουλίου είμαι στο γήπεδο και τα έχω ζήσει όλα και είσαι εσύ εντός θέματος που κάθε Κυριακή έρχεσαι γήπεδο δείχνεις με το δάχτυλο και τα κουβεντιάζεις στις καφετέριες. ΣΥΓΝΩΜΗ για το σχόλιο εφόσον είμαι εκτός θέματος»

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Βογιατζής ανέφερε: «ναι πηγαν 12 ατομα…με 2 τραυματιες και 3 τερματοφυλακες γτ ολοι αυτοι που μεινανε στην ομαδα σεβοντε την ιστορια του εθνικου και τους εαυτους τους…ουτε λογος γ αυτα τα παιδια… αλλα ξερουμε να τους κραζουμε ολους μονο οταν η ομαδα χανει λες κ ολοι οι προηγουμενοι διοικουντες ηταν σωτηρες και καναν εργο οι σωτηρηδες. μονο κραξιμο γ αυτο ολοι καλοι ειναι σ αυτη τη πολη».
Οι Φίλοι του Εθνικού απάντησαν και σε αυτήν την ανάρτηση: «Όλοι οι προηγούμενοι παράγοντες που πέρασαν από την διοίκηση της ομάδας έκανα λάθη,γι αυτό βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε,το θέμα είναι βαθύτερο,δεν σας έθιξε κανείς«.
Ο Βογιατζής ανταπάντησε: «ξερουμε ολοι ποιο ειναι το προβλημα κ δεν προκειται να λυθει οποιος κ να αναλαβει…αλλα εχουμε κουραστει μ αυτο το κραξιμο καθε βδομαδα σε παιχτες μεμονομενα σε προπονητες σε παραγοντες σε ολη την ομαδα απο την κερκιδα ειτε στα μεσα κοινονικης δικτυωσης… φτανει πια…»
Ο διάλογος συνεχίστηκε: «Είδες πουθενά κράξιμο για παίχτη και προπονητή;Μη γενικεύεις,εσύ αύριο θα φύγεις,εμείς αύριο θα κλαίμε για την αγαπημένη μας ομάδα».
Τέλος, υπήρξε η εξής απάντηση από τον παίκτη: «ειπα απο τη κερκιδα και απο τα μεσα κοινονικης δικτυωσης…καθομαστε κ μεις στη κερκιδα κ ακουμε δεν υποδειξαμε καποιον συγκεκριμενα…αν αυτοι που θα αναλαβουν θελουν να με διωξουν ας το κανουν…αλλα οσο ειμαστε μελη αυτης της ομαδας την ποναμε και ειναι τιμη μας που φοραμε τη φανελα της! και εγω αν θες να ξερεις γ το αν ποναω την ομαδα κ αν δεν με νοιαζει αν θα φυγω να ξερεις σμρ αγωνιστηκα με ρηξη μηνισκου…»