Super League: Σπάει όλα τα κοντέρ ο αειθαλής Ζίβκοβιτς και καταρρίπτει μυθικό ρεκόρ το Σάββατο στα Γιάννενα

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς υπεράσπισε την εστία της Ξάνθης απέναντι στον Λεβαδειακό και μπορεί να μην κατάφερε στις καθυστερήσεις να αποτρέψει την ήττα και να έχουμε άλλη μια λευκή ισοπαλία για την ομάδα της Θράκης, ωστόσο κατάφερε να φτάσει τα 82 σερί ματς χωρίς να χάσει λεπτό με την φανέλα με το Νο1 του ΑΟΞ.

Ποιος να το έλεγε, όταν το καλοκαίρι του 2016 άφηνε την Παρτιζάν για να πάρει μεταγραφή στην Ξάνθη. Από τότε ο Σέρβος πορτιερο έπιασε για τα καλά στην ομάδα που έχει παράδοση ανάδειξης πολύ καλών παικτών στη συγκεκριμένη θέση.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας στην εντός έδρας αναμέτρηση και ήττα της Ξάνθης από τον Λεβαδειακό έφτασε τις 27 συμμετοχές στη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κατάφερε όμως κάτι ακόμα πιο σπουδαίο μιας και η συμμετοχή αυτή ήταν η 82η συνεχόμενη στη Super League! Με την επίδοση αυτή ισοφάρισε τον μέσο Σταύρο Τσουκαλά που το είχε καταφέρει αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη διετία 2012-2014 (συγκεκριμένα από τις 25/8/12 ως τις 6/12/14.

Αν μάλιστα όλα εξελιχθούν ομαλά και ο Ζίβκοβιτς καθίσει κάτω από τα δοκάρια στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ το ερχόμενο Σάββατο (2/3) τότε θα γράψει ιστορία ως ο παίκτης με τις πιο πολλές σερί συμμετοχές στο ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα. Και μάλιστα απέναντι στον τότε ομάδα του Τσουκαλά!!!