«Κάρφωσε» στις καθυστερήσεις τον ΑΟΞ και «κλείδωσε» στον Ολυμπιακό ο (Κομοτηναίος) Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή του Νίκου Καραγεωργίου στο γήπεδο των Πηγαδίων, αφού κυριολεκτικά στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων του αγώνα «κάρφωσε» με την κεφαλιά του την μπάλα στην εστία του Ζίβκοβιτς και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο 19χρονος επιθετικός των Βοιωτών, που όπως έχει γράψει το ThrakiSportS έχει ρίζες από την Θράκη καθότι γιος του παλαίμαχου Κομοτηναίου διεθνούς πρώην παίκτη Ολυμπιακού και Καλαμαριάς Βασίλη Ιωαννίδη, κατάφερε έτσι να χτίσει μια παράδοση σκοραρίσματος απέναντι σε ομάδες της Ξάνθης.

Υπενθυμίζεται ότι τον είχαμε πρωτοακούσει οι περισσότεροι όταν είχε σκοράρει απέναντι στον Άρη Αβάτου, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο ο Φώτης Ιωαννίδης, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές, είχε τραβήξει τα βλέμματα καιρό πριν και όπως έχει γραφτεί σε ανύποπτο χρόνο στο “Φως”, είναι καιρό στη λίστα με τα «αστεράκια» που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Και από τη στιγμή που ασχολείται με την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός, οι γνωρίζοντες λένε ότι έχει τον πρώτο λόγο, γιατί όπως προαναφέραμε ο νεαρός φορ είναι και γιος του παλιού αμυντικού των «ερυθρολεύκων» Βασίλη Ιωαννίδη. Μάλιστα, λέγεται ότι με το γκολ στην Ξάνθη «κλείδωσε» και το deal για την μετακίνησή του στο λιμάνι, χωρίς να σημαίνει ότι αυτή θα ενεργοποιηθεί άμεσα, από το προσεχές καλοκαίρι.