Super League: «Καταιγίδα» στα Γιάννενα οι παίδες της Ξάνθης αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ

 

Μια ακόμη νίκη για το πρωτάθλημα Κ15 πήραν οι παίδες της Ξάνθης επικρατώντας με 1-4 του ΠΑΣ Γιάννινα αν και βρεθηκαν πίσω στο σκορ.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Παναιτωλικού, συνέχισαν με νέα επιτυχία εκτός Ξάνθης και έφτασαν στην δευτερη θέση τον Άρη έχοντας 23 βαθμούς με τους Ηπειρώτες να μενουν στους 9 και στην 4η θέση.

Στο πρώτο μέρος όπως μας πληροφορεί το passports απόόπου και η φώτο, ο ΠΑΣ ήταν καλός, πέτυχε γκολ, έχασε ευκαιρίες αν και στο 6’ ο Αναστασιάδης έκανε την σέντρα και ο Παροτσίδης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ για τον ΑΟΞ. Στο 10’  ο ΠΑΣ απείλησε όταν ο Ζαρκαλής εκτέλεσε κόρνερ αλλα ο Σκαργιώτης έστειλε την κεφαλιά του άουτ και στο 15’ όταν σουτ του Σκουτελιά απέκρουσε ο Χατζής. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 23’ όταν ο Ζαρκαλής βρήκε τον Σάλο και αυτός με σουτ έκανε το 1-0.

Η Ξάνθη μετα το γκολ πήρε μπρος είχε ένα καλό σουτ του Χότσκα στο 24’ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ και ισοφάρισς σε 1-1 στο 26’ με σουτ του Μετετζίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της χάνοντας στο 4ο λεπτό της επανάληψης στο 44’ διπλή ευκαιρία με τους Ιωσηφίδη και Χότσα με τον Συμεωνίδη να αποκρούει τα σουτ των παικτών της Ξάνθης και στο αμέσως επόμενο λεπτό (45’) ο Καραγιαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (έχει ευθύνη ο Συμεωνίδης) έκανε το 1-2. Ο Παροτσίδης στο 66’ με σουτ έκανε το 1-3 και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 73’ ο Ιωσηφίδης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Τζόβας, Αγορας  και Σπυρογιώτης της ΕΠΣ Ηπείρου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Συμεωνίδης, Σιώζιος, Ναούμης, Μήτσης (55’ Τερροβίτης), Σκαργιώτης, Λεοντίδης, Ζαρκαλής (69’ Βλαχογιώργος), Τσέλιος (73’Χρήστου), Σάλο(73’ Τσιγάρας), Σκουτελιάς, Αθανασίου(62’ Τζοβάρας).

ΞΑΝΘΗ Κ15: Χατζής, Δημητριάδης, Κάλα, Κουτσός, Καραγιαννίδης (60′ Γιουρούκ), Μετεντζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης (77′ Τσάκαλος), Χότσκα (70′ Μπλιούμης), Ιωσηφίδης (74′ Μαρκοσιάν).