LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε την συνέχιση του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Ξάνθη και τον Λεβαδειακό για την 22η αγωνιστική της Super League, ο οποίος διεκόπη το μεσημέρι του Σαββάτου λόγω των καιρικών συνθηκών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα Ξάνθη – Λεβαδειακός, ο οποίος θα συνεχιστεί από το 23ο λεπτό, όταν και διεκόπη χθες λόγω του ισχυρού αέρα.

Ώρα 15:20 Αερα έχει και σήμερα στα Πηγάδια αλλά λιγότερο έντονο και από την στιγμή που ξεκίνησε το χθεσινό ματς ο Παπαδόπουλος, δύσκολο να μην ξεκινήσει και το σημερινό.

Ώρα 15:23 Αλλωστε ξεκίνησε κανονικά και το παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και Νέστο Χρυσούπολης, για τη Γ’ Εθνική, όπου έχουμε μάλιστα ήδη και γκολ αλλά και χαμένο πέναλτι.

Ώρα 15:26 Για να έχετε ενημέρωση από την εξέλιξη στα ματς της Γ’ Εθνικής αρκεί να κάνετε κλικ ΕΔΩ

Ώρα 15:29 Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και τα άλλα σημερινά παιχνίδια στην Super League, ήδη στο πρώτο από αυτά λίγο πριν το ημίωρο έχουμε Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-0.

Ώρα 15:32 Θυμίζουμε ότι χθες η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα με 2-1 τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-1.

Ώρα 15:35 Σήμερα έχουμε ακόμα στις 19:00 τον αγώνα Λαμία – ΑΕΛ και στις 19:30 το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και σε Άρη

Ώρα 15:40 Το ματς αν απορείτε, σήμερα θα ξεκινήσει κανονικά το ματς καθώς ο άνεμος έχει κοπάσει αρκετά.

Ώρα 15:43 Μάλιστα οι άνθρωποι της Ξάνθης έλεγαν ότι θα ζητήσουν από τον διαιτητή να κρατήσει πέντε λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο γιατί χθες λόγω αέρα δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα.

Ώρα 15:47 Με την ίδια σύνθεση με χθες ξεκινά η Ξάνθη ενώ κάνει δυο αλλαγές που δεν προσμετρώνται ως τέτοιες στην ενδεκάδα του ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ωρα 15:50 Συγκεκριμένα ξεκινούν οι Μέλεγκ και Καραχάλιος αντι για τους Σαβαντογκό και Στανόγεβιτς.

Ώρα 15:53 Ενδεκάδα λοιπόν για την Ξάνθη όπως και χθες: Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, Μπαξεβανίδη, Λισγάρας, Αλμέιδα και Κασάδο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, Καμαρά, Κοβάσεβιτς στον άξονα, Τζουρίσκοβιτς οργανωτής, Μπαριέντος, Καντά στα άκρα και ο Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης.

Ώρα 15:56 Οι ξεκινούν λοιπόν από το 23′ με Μπάγιτς, Τσαμπούρη, Ρεκβιασβίλι, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Μητρόπουλο, Κονέ, Καραχάλιο, Μαρκόφσκι, Μέλενγκ και Νανγίς.

Ώρα 15:58 Έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες, πάμε σε επανέναρξη.

23′ Επανέναρξη στον αγώνα με ελεύθερο.

25′ Φάουλ υπέρ της Ξάνθης, διαμαρτύρονται από τον πάγκο της ότι έπρεπε να δοθεί και κίτρινη στον Ντιόγκο.

33′ Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με δύο αλλαγές σε σχέση με την χθεσινή 11άδα όπως έχει δικαίωμα από τον κανονισμό. Οι Μέλεγκ, Καραχάλιος πήραν τις θέσεις των Σαβαντογκό και Στανόγεβιτς.

38′ Πιο ορεξάτος έχει μπει ο Λεβαδειακός στο γήπεδο σε αυτά τα πρώτα λεπτά της συνέχειας του αγώνα.

42′ Αρχίζει να φυσάει στα Πηγάδια… Ελπίζουμε να μη δυναμώσει τόσο πολύ ο άνεμος και αναγκαστεί πάλι ο διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση.

44′ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις στο α’ ημίχρονο.

Μια καλή ευκαιρία στο ματς, με την κεφαλιά του Καντά άουτ στο 38ο λεπτό. Λήξη του α’ ημιχρόνου, Ξάνθη-Λεβαδειακός 0-0

Έναρξη του β’ ημιχρόνου.

48′ Πέναλτι για την Ξάνθη που το κέρδισε ο Καντά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντουρίτσκοβιτς ο οποίος και ευστόχησε… γκοοοοοοοοοοοοοοολ, όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη, εκτελεί πάλι ο Ντουρίτσκοβιτς αλλά απόκρουσε ο Μπάγιτς κρατώντας το 0 στην εστία του.

54′ Μπαλιά του Κοβάσεβιτς στον Ντουρίτσκοβιτς, που κάνει κεφαλιά – πάσα, αλλά βγαίνει έγκαιρα και μπλοκάρει στην μικρή περιοχή, ο Μπάγιτς.

60′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, μέσα ο Ντε Αμορίμ εκτός ο Καντά.

64′ Οφσάιντ ο Νανγκίς. Λάθος υπόδειξη όμως του βοηθού.

71′ Ο Ράσταβατς κάνει την δεύτερή του αλλαγή. Ο Μπρίτο στη θέση του Μπαριέντος.

72′ Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά και στον Μέλεγκ που τιμωρήθηκαν για… κοκορομαχία, μετά από ένα φάουλ υπέρ του Μαρκόφσκι.

74′ Κακή εκτέλεση φάουλ του Μέλεγκ από δεξιά, εύκολα ο αρχηγός της Ξάνθης Μπαξεβανίδης διώχνει με κεφαλιά το γέμισμα του παίκτη του Λεβαδειακού.

80′ Καμιά αλλαγή ακόμη από τον Νίκο Καραγεωργίου.

85′ Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Σαρμπόνγκ αντί του Κοβάσεβιτς.

88′ Ο ταλαντούχος Θρακιώτης επιθετικός Ιωαννίδης αποτελεί την πρώτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό που μπαίνει στη θέση του Μέλεγκ.

89′ Τρία λεπτά υποδείχτηκαν από το τέταρτο διαιτητή.

90+1 Έξω ο Καραχάλιος μέσα ο Παντελιάδης αλλαγή για τον Καραγεωργίου.

90+3 Γκολ από τον αφύλακτο Ιωαννίδη με κεφαλιά ύστερα από τη σέντρα του Κονέ από δεξιά.

90+3′ Μέσα ο Στανόγεβιτς στη θέση του Νανγκίς.

Μεγάλη νίκη για τον Λεβαδειακό με “χρυσή” αλλαγή και σκόρερ τον 19χρονο Θρακιώτη Φώτη Ιωαννίδη.

90+4 Λήξη αγώνα: Ξάνθη-Λεβαδειακός 0-1.