Γ’ Εθνική: Το ενδιαφέρον σε Ξάνθη, Χρυσούπολη και Κιλκίς (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί καιρού επιτρέποντος ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, αυλαία της οποίας είχαμε το Σαββατο, όπου στο ρελαντί ο Αετός Ορφανού επικράτησε με 5-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει ο αγώνας στο γήπεδο του ΑΟΞ ανάμεσα στον Άρη Αβάτου που θέλει να ξεδιαλύνει μια ώρα νωρίτερα την υπόθεση παραμονή με νέο προπονητή τον Αλέξη Ξανθόπουλο στην θέση του Γιώργου Μαραντά και τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης του μέχρι πέρυσι κοουτς της ομάδας του Αβάτου Κυριάκου Κετσιεμενιδη που θέλει να συνεχίσει να μαζέυει τίτλους και στην νέα του ομάδα όπως και στον Άρη.

Σημαντικούς αγώνες για την παραμονή έχουμε στην Χρυσούπολη και στο Κιλκίς. Στην Χρυσούπολη ο Ορφέας αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Πέρνης με τις δυο ομάδες να θέλουν να καθαρίσουν 7 αγωνιστικές προ του φινάλε την παραμονή ελπίζοντας σε ήττα του εκπληκτικού το τελευταίο δίμηνο Καλαμπακίου στο Κιλκίς από τον Αλέξανδρο που ξαφνικά και αυτός έμπλεξε σε περιπέτειες.

Στην Καβάλα ο τοπικός ΑΟΚ αντιμετωπίζει το υποβιβασμένο αλλά βελτιωμένο Κόσμιο που θα παλέψει για την εκπληξη με τις πιθανότητες να μην είναι με το μερος του, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -4 από τον εκπληκτικό Νέστο. Τέλος σε δυο αγώνες χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμετρώνται οι υποβιβασμένοι Εθνικός Σιδηροκάστρου με την Ασπίδα Ξάνθης και στο Σερραϊκό ντέρμπι γοήτρου ο Πανσερραϊκός με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Συνοπτικά το προγραμμα: Άρης Αβάτου- Νέστος Χρυσούπολης, Κεραυνός Πέρνης- Ορφέας Ξάνθης, Εθνικός Σιδηροκάστρου- Ασπίδα Ξάνθης, Καβάλα- ΠΑΟ Κοσμίου, Πανσερραϊκός- Απόλλων Παραλιμνίου, Αλέξανδρος Κιλκίς- Α.Ε. Καλαμπακίου. Από χθες: Αετός Ορφανού-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1.

Στην επόμενη αγωνιστική (21η) θα έχουμε τις εξής αναμετρήσεις: Απόλλων Παραλιμνίου-Α.Ε. Καλαμπακίου, Νέστος Χρυσούπολης –Πανσερραϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς, Ορφέας Ξάνθης– Άρης Αβάτου, Ασπίδα Ξάνθης – Αετός Ορφανού, ΠΑΟΚ Κοσμίου–Κεραυνός Πέρνης, Καβάλα– Εθνικός Σιδηροκάστρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 7 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ