Football League: Νέα ήττα για τον Ηρακλή και «μπελάδες» για τον Μανουέλ Ρόκα!

 

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Μανουελ Ροκα καθως ο Ηρακλής υπέστη ήττα σοκ από τον Αιγινιακό και τα πραγματα για τον πρωην κοουτς του Πανθρακικού δεν πάνε και πολύ καλά. 

Ο Ροκα επηρεασμένος από την ήττα ήταν αρκετά καυστικός: “Πρέπει να από τη ρίζα να βγάλουμε το πρόβλημα του Ηρακλή, όχι να κόβουμε δύο φύλλα και να λέμε ότι λύνουμε το πρόβλημα”, είπε ο Μανουέλ Ρόκα μετά την ήττα της ομάδας του στο Αιγίνιο, αλλά στη συνέχεια τόνισε:

“Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την ήττα, αλλά δεν μου άρεσαν κάποια εξωαγωνιστικά θέματα που συνέβησαν. Αυτά που έγιναν γύρω-γύρω από την ομάδα”.

Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί, είπε: “Είδατε ότι στο α΄μέρος κάναμε τόσα πολλά λάθη και στο β΄ πολύ λίγα. Είδατε ότι μπορούσε να μας δώσει ο διαιτητής τρία πέναλτι, είδατε ότι οι παίκτες στο β΄μέρος τα έδωσαν όλα, αλλά χάσαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και τι συμβαίνει γενικά, όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε 4 παιχνίδια. Έχω βρεθεί σε χειρότερη θέση, σε άλλες ομάδες και δεν έφυγα, έμεινα να το παλέψω. Η ομάδα έχει ίωση, είναι άρρωστη και πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα. Εάν φταίω εγώ, ΟΚ, αλλά πρέπει να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο, να πλακωθούμε εάν πρέπει και να βγούμε πιο δυνατοί. Αυτά βλέπω εγώ…”